Gluten,- lactose and egg free burger buns

Cauliflower pizza

Fil 16-01-2016 19.48.16

I have tried different recipes when it comes to cauliflower pizza, but my preferred, is the one from Jane´s blog Madbanditten.dk, it´s really easy to make but the topping, that´s my own creation. (Actually this picture is Pernille´s @lookdepernille.dk)

All you need is:

  • Cauliflower
  • Psyllium husk fibers 1 tablespoon
  • Egg´s 2
  • Grated cheese 1 handfuld (can be made without)
  • Oregano, salt & pepper

Mix everything in a foodprocessor and spread out the pizza crust on a baking tray, I usually preheat my oven 250 degrees (it´s a convection oven). Bake until the surface is tanned brown, around 15 minuets.

I like to use Urtekram´s pizza tomato sauce and my favourite flavour is either chicken or tuna, no matter what, I always find myself stuffing artichoke, mushrooms and red pepper on it and finally topped rucola.

Give it a try

//JoannaScharlett//

_______________________________________

Dansk

Jeg har prøvet forskellige opskrifter, når det kommer til blomkål pizza, men min foretrukne, er den fra Jane’s blog Madbanditten.dk, det er virkelig nemt at lave, men toppingen, den er min egen. (Billedet her er faktisk Pernille´s fra @lookdepernille.dk)

Alt du behøver er:

Blomkål
Psyllium Husk fibre 1 spsk
Æg 2 stk.
Revet ost 1 håndfuld (kan laves uden)
Oregano, salt & peber

Bland det hele i en foodprocessor og spred ud på en bageplade, jeg plejer at forvarme min ovn til 250 grader (det er en varmlufts ovn). Bages indtil overfladen er let brun, omkring 15 menuetter.

Jeg kan godt lide at bruge Urtekram’s pizza tomat sauce og min favorit smag på pizza er enten kylling, kalkunbacon eller tun, uanset hvad, kommer jeg stort set altid artiskok, svampe og rød peber på og til sidst toppet rucola.

Velbekommen

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gluten,- lactose and egg free burger buns