IForm KvindeTri - part 1

Psykologeksamineret sundhed og vægttabscoach uddannelse.

2016-06-08 15.59.36

I Maj 2015 bestod jeg min NLP Sports Performance coach uddannelse og jeg har brugt mange af værktøjerne med mine klienter både indenfor træning, men også med andre PT´ere som havde behov for hjælp med deres forretning, og med stor succes. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg fik mulighed for at deltage på Fitness Institute coaching uddannelse, jeg var overbevist om det kunne bidrage til en opfriskning af noget jeg allerede anvender og til nye værktøjer.

Jeg har altid været lidt af en perfektionist, jeg bryder mig generelt ikke om at blive eksponeret overfor noget jeg ikke mestrer og det har været en udfordring igennem min barndom, ungdom og gennem en stor del af mit voksne liv. Det er egentlig først ved denne uddannelse i coaching, jeg har fået en åbenbaring, overfor hvor meget det kan begrænse, for ved min første uddannelse handlede det mest om at huske alle værktøjerne, så der nåede jeg ikke i samme omfang at reflektere.

Gennem årene er min perfektionisme blevet mindre og der er flere ting jeg har lært at trække på skuldrene af og brugt mine ressourcer på vigtigere ting. Mine veninders børn og min kærestes børn har helt sikkert lært mig at give slip, for det er i virkeligheden ikke så vigtigt, at alt står på nøjagtig samme plads, eller om der kommer fedtfingre på køleskabet, så længe alle har det godt. En anden udfordring har været at acceptere min egen præstation, så længe jeg gør mit bedste så er det godt nok og der behøver ikke stå et 12 tal på alle eksamener. (Disse uddannelser har kun bestået ikke bestået). Nu skal det ikke lyde som om perfektionisme er et dårligt personlighedstræk, der er en positiv hensigt i adfærden som gør man er i stand til at nyde lærings -og udviklingsprocessen, det kan være en god egenskab som gør man kommer langt i livet.

Når jeg tænker på processen så er jeg utrolig stolt, det var nemlig lidt ambivalent for mig at kaste mig ud i endnu en coaching uddannelse, grundet min perfektionistiske tilgang, for der er meget eksponering, deltagerne gennemgår værktøjerne både i åbent forum og i grupper. Udover coachingen af hinanden i undervisningen, mødes man i mindre faste grupper og træner, så der er masser af emner der bliver belyst og det kræver lidt mod at åbne op for de mindre “pæne” sider af ens person. Det har været utrolig lærerigt og jeg er glad for jeg kastede mig ud i udfordringen og har taget uddannelsen.

Uddannelsen har udover givet mig værktøjer til at hjælpe andre mennsker henimod deres mål, givet mig en endnu større indsigt i mig selv og mine egne udviklingsområder. Jeg kan varmt anbefale uddannelsen til andre som generelt interesserer sig for coaching, det er på ingen måde nødvendigt at være indenfor fitness branchen for at tage denne uddannelse. http://www.fitness-institute.dk/sundheds-og-vaegttabscoach/

 

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IForm KvindeTri - part 1