Psykologeksamineret sundhed og vægttabscoach uddannelse.

Surfer camp og livet på et hostel

thumb_IMG_6756_1024

Kender i det når man for en ide og det bare skal være NU! Jeg ville gerne afsted på en aktiv ferie og sidste år kiggede jeg på yoga ferie, men syntes ærlig talt rejserne er alt for dyre. Jeg har altid gerne ville lære at surfe, så jeg kastede mig i krig efter at finde en rejse. Et hurtigt Google search gav mig 3 valgmuligheder.

LaPoint

DeBredePlanker

BeringRejser

LaPoint var mit første valg, udelukkende pga. jeg fandt billederne af bolig forholdende lækrest, men de var udsolgt, så jeg gik på kompromis og selvom BeringRejser tilbyder langt mere surf og mad i prisen, så var jeg ikke overbevist over bolig forholdende. Jeg er ikke sart, men lidt magelig.

Det blev http://debredeplanker.dk/surf/ og Christoffer var sød til at arrangere vores tur lynhurtigt. Vi blev hentet af Louis i Lissabon lufthavn, indehaveren af det lille hyggelige familiedrevet Supertubos beach hostel. Det er 2 huse der har en fælles gård. Vi boede i baghuset, hvor vi havde et fælles køkken, fælles stue, og 2 etager, på vores etage var vi 3 værelser der delte et relativt stort badeværelse med badekar/brus og toilet. Vores værelse havde et lille skab, natbord og balkon, så egentlig hvad vi havde behov for. Gården har grill og udgang til garagen hvor vi kunne leje cykler til at komme rundt i den lille surfer/fiskerby.

Hver morgen blev der serveret morgenmad i et fællesrum og har man energi til overs er der mulighed for lidt bordtennis i det sidste fællesrum om aftenen. Vi mødte en del danskere under vores ophold, men ellers er der mange andre nationaliteter. Jeg syntes det fedeste ved at bo på hostel er de nye bekendtskaber man for, vi mødte 3 gutter fra Herning som var mega hyggelige at være samen med, Henriette rejste alene og var på et kort visit og de sidste dage havde vi selskab af Sara og Michael, et sødt par fra Århus. De har allesammen været med til at gøre vores ferie lidt bedre.

Consolacao -Peniche – Baleal. Det er et lille område, 80 km væk fra Lissabon og perfekte forhold til førstegangs surfere som os. Jeg kan klart anbefale at give det et forsøg, det er uden tvivl det bedste jeg nogensinde til dato har gjort for mig selv. http://www.supertubosbeachhostel.com

Jeg var spændt og lidt nervøs til min første lektion på surfskolen, men Joâo, Anka og deres team Marvin og Niklas, de er så fantastiske til at tage sig af surf eleverne. http://surf.haliotis.pt Anka er rutineret og en sej kvinde som har styr på sine bølger, hun fik os hurtigt op på boarded, Marvin gav mig mulighed for at blive mere tryg med bølgerne og han fornemmede jeg var lidt bange for havet. Jeg har haft en drukne oplevelse som barn og et meget uheldigt svømmestævne, så jeg er aldrig blevet en habil svømmer, så ferien har været en udfordring på mange planer, men jeg har altid følt en særlig ro når jeg er tæt på havet, det giver mig ro i sindet.

Efter min uge i Portugal har jeg opdaget en ny passion, surfing, forrude venter både Californien og Bali.

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Psykologeksamineret sundhed og vægttabscoach uddannelse.