Jennifer Aniston´s for the record

Spinat pandekager med græskar (uden gluten og lactose)

Fil 27-07-2016 10.32.00

Martin kom hjem med et glas syltede græskar, jeg var ærlig talt lidt skeptisk og da jeg smagte var jeg ikke helt tosset med smagen, så jeg tænkte der måske var en anden måde jeg kunne bruge det her glas på og det var der.

Spinatpandekager med græskar (ca.10-12 stk.)

Fil 27-07-2016 10.32.11

 

100 gram frisk skyllet økologisk spinat

1 dl. Æggehvide

1 dl. Græskar

1 Æg

1/2 Spsk. Glutenfri Bagepulver

1 Tsk. Ceylon Kanel

1 Tsk. Kardemomme

Blend alle ingredienserne og steg dem i kokosolie, jeg bruger den fra urtekram uden smag, det er ikke nødvendigt at komme salt i pandekagerne da græskarerne er syltede og dermed lidt salte i sig selv. Jeg gætter på du sagtens kan bruge havregryn, jeg kan ikke tåle havre, så jeg bruger boghvedeflager for at få samme konsistens, så pandekagerne for lidt grovere struktur.
Fil 27-07-2016 10.31.49

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jennifer Aniston´s for the record