Berlin city night run

Brunch i Berlin

images-2

Hvis du skal til Berlin, så kan jeg virkelig anbefale et smut forbi Distrikt Coffee, der er tænkt over detaljerne, det er virkelig hyggeligt og så er der den lækreste brunch for alle. Jeg er selv gluten og lactose intolerant, så jeg har ikke altid så nemt ved at finde et godt sted, men de forstår at tilfredsstille allergikeren.

http://distriktcoffee.de
images-1

Generelt så er Berlin bare vildt seje til det med lækre mad steder, der bliver kræset om detaljer på en anden måde end hjemme i DK og så er det meget billigere.

Jeg bestilte en salat og en avocado uden brød og fik de lækreste syltede rødbeder til og et pocheret æg og til salaten var der fintsnittede radiser og lækker avocado mousse. Pigerne fik banana bread, bananpandekager, acai bowls, lækre juicer og naturligvis kaffe ovenpå nattens strabadser.

images-3

Man kan ikke bestille bord, så man skal enten komme forholdvis tidligt eller have godt med tålmodighed, vi var der omkring kl.9.45 og da vi gik var den omkring 11 og der var der ca. 1 times ventetid.

Unknown

Et besøg værd hvis du kommer til Berlin.

//JoannaScharlett//

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin city night run