Quinoa snack

iForm KvindeTri – Part 2

TRI

Det er sjovt at se tilbage på min debut som triatlet, på søndag er der Ironman og jeg har den dybeste respekt for alle dem der deltager. Distancerne på iForms KvindeTri kan på ingen måde sammenlignes med hvad de seje deltagere skal igennem på søndag, men der er noget specielt ved at skulle svømme, cykle og løbe lige efter hinanden og tankerne der går gennem hovedet på en nybegynder og en der har trænet mod en stor konkurrence som Ironman, er nok de samme.

Jeg kan godt svømme, men er rent teknisk ikke særlig dygtig, jeg har aldrig lært at crawle, min brystsvømning stammer fra min folkeskole tid hvor jeg heller ikke havde en særlig stor succes.

Min veninde Cathrine fik lokket mig ud af min comfort zone og det er jeg glad for hun gjorde.

Du kan læse om mine oplevelser her http://iform.dk/om-i-form/i-form-kvinde-tri/personlig-traener-paa-udebane-min-debut-til-iform-kvindetri

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoa snack