Spidskålssalat med æble

Tager du også mælkesyrebakterie?

Purepharma

Jeg kan uden at lyve mærke det på min mave så snart jeg har glemt at tage min mælkesyrebakterie. Jeg er fornyligt begyndt at bruge SB3 fra Purepharma, før det brugte jeg NDS probiotic classic 10 og det er en smagssag hvad man er til. Jeg syntes fordelen ved SB3 er jeg ikke selv skal tænke så meget over hvor meget jeg tager, for de kommer i nogle små poser der er lige til at hælde op i 100ml. vand, det gør det langt nemmere at rejse med og så slipper jeg for at tilføje endnu en pille til mit daglige kosttilskuds sortiment, som efterhånden med årene og med min træningsmængde er vokset lidt.

Der kan være mange grunde til en ubalance i maven, men man er ikke i tvivl når den er der, oppustet, vekslende afføring, mavepine, for mig er der ingen tvivl om mine mange år på gigt medicin har præget min ubalance og derudover har jeg mad intolerance, så mælkesyrebakterien hjælper min mave med at nedbryde og optage næringsstoffer fra min mad, så min krop for det rigtige udbytte af mit indtag.

PurePharma

Du kan også selv præge din tarmflora ved at spise gode fiberrige grøntsager, drikke rigeligt med vand og dyrke motion. Undgå syreholdige drikke, kaffe, sukker – altså holde usunde fødevarer og drikke på et minimum.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med æble