Tager du også mælkesyrebakterie?

Stop comparing yourself to others!

Compare

Der kan være tidspunkter, hvor konkurrencen er passende, men dit liv er ikke en af dem. Tendensen til at sammenligne os selv med andre er en menneskelig følelse som alt mulig andet du kan føle, men det giver kun dårlige følelser og medfører negativitet, det stjæler glæden fra livet. Det er en dårlig vane, men den kan ændres.

  1. Bliv bevidst om din egen succes. Hvilke succeser har du haft indtil nu?
  2. Distancer dig fra samfundets definition af succes, hvad er succes for dig?
  3. Vær taknemmelig over det du allerede har i dit liv. Hvad værdsætter du i dit liv?
  4. Bidrag til andre, del af din erfaring, giv komplimenter. Hvad bidrager du med i andres liv?

Triumf kræver en hindring, husk ingen er perfekte, alle har deres egne kampe. Fokuser på dig selv og på det positive. Lad dig inspirere af andre, spørg ydmygt til hvordan de har fået succes, bliv klogere og lær af deres erfaring.

Gå en tur hvis du befinder dig i en situation hvor dine tanker begynder at tage over og husk dig selv på ovenstående, du er god nok som du er, der er ingen grund til at sammenligne dig selv med andre.

Stræb efter at være den bedst mulige versioner af dig selv – ikke kun for dig selv, men til gavn for at kunne bidrage til andre. Tag vare på dig selv fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. Dyrk dig selv en lille smule hver dag. Og lær at fejre de små fremskridt du gør uden at sammenligne dem med andre.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tager du også mælkesyrebakterie?