Greenie

Adidas runners race video

I tirsdags var jeg på løbebåndet for første gang siden min skade, min fysioterapeut John havde sagt 3 Km indendørs og ved stille og roligt tempo. Løb 1 K, gå og gentag og MAKS 3X. Jeg havde glædet mig til den dag, jeg skulle på løbebåndet igen. Jeg varmede godt op på cyklen 10 minutter og derefter tog jeg 15 minutter på crosstraineren.

Da jeg nærmede mig løbebåndet, begyndte det at vælte ind med tanker, “hvad hvis nu jeg ikke kan”, “hvad hvis nu jeg bliver skadet igen”, jeg fik et flashback til de smerter som jeg havde sidste gang jeg løb, (min ikke så fornemme debut på Marathon). Kroppen husker smerten eller faktisk er det reptilhjernen som der gør det, KÆMP, FLYGT eller FRYS.

Så der stod jeg der, med en reptilhjerne der fremkaldte en kropslig reaktion, jeg havde mest lyst til at tude, jeg var nervøs og fik næsten overtalt mig selv til at droppe projektet, men så tænkte jeg på alle de gange jeg har løbet og hvor glad jeg er blevet bagefter, hvor meget jeg har nydt at være ude i den friske luft og på alle de oplevelser jeg har fået med mit crew og det vil jeg ikke være forruden. Jeg har mødt de sødeste mennesker ikke kun i Danmark men i hele Europa i det her fantastiske community, jeg har siden 2014 sværget til adidas træningstøj og i dag er jeg en stor del af vores runners hub – adidas Runners Copenhagen. https://www.facebook.com/groups/adidasrunnerscopenhagen/

Jeg fik løbet og mærket efter, der var lidt stikken ved forfodsløbet så hæl landing it is, men det var så fedt og jeg var så glad bagefter og måske jeg blev lidt for modig på hastigheden, men det vigtigste var jeg fik en god oplevelse, senere fik vi tilsendt en video som blev skudt under vores adidas Runners Race i starten af September og da jeg så den blev jeg lige bekræftet i hvorfor jeg er glad for at løbe.

Tjek videoen her

//JoannaScharlett//

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie