Japansk pandekage

Søndags shopping på Ellos

86-9997_d

Jeg fik et flip en aften, som startede den vildeste omrokering i lejligheden. Mit soveværelse lå før ved siden af min nabos køkken og nu har jeg verdens mest egocentrerede støjende nabo, som tror han er alene om at bo i ejendommen og derfor har installeret et latterligt biograf lydanlæg, syntes madlavning er bedst mellem 22-00 (helst med blender) og holder kun fester som ikke er varslet, som naturligvis tidligst slutter mellem kl.04-06.

I vores ejendom skal der være ro efter 20.30, der står i vores reglement vi ikke må tænde hverken vaskemaskine eller tørretumbler, alle fester SKAL varsles og der det er en forudsætning der tages hensyn til naboer. En nat efter jeg havde været inde og bede dem skrue ned både for dem selv og musikken 4x gange, endte jeg med at trække min seng tværs igennem lejligheden og rokeringen er endt med at jeg har fået sat en væg op i den modsatte ende af lejligheden til et soveværelse så jeg har en chance for at få lidt søvn.

Nu er det så kun når jeg befinder mig i stuen jeg ikke kan høre hvad jeg selv tænker fordi han larmer, faktisk leder jeg efter en anden lejlighed men indtil den er fundet, så kan jeg glæde mig over mit nye soveværelse og i aften er der 20% på http://www.ellos.dk/bolig/mobler boligsortiment med koden 345432.

Jeg har fundet det her og du kan lige nå det, tilbuddet slutter kl.24.00.

66-2786_d991-221985-2368_x

 

 

 

 

 

God shopping.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japansk pandekage