Søndags shopping på Ellos

Garmin Forerunner 35

unknown

Ny gadget fra Garmin, jeg har testet deres nye Forerunner 35 med indbygget puls, mit gamle ur er Vivoactive som jeg har været vanvittig glad for, men som jeg syntes manglede lidt feature, som eksempelvis indbygget puls. Det har Forerunner 35 og det er super fedt, det har en god lang levetid og meget simpelt, til gengæld syntes jeg ikke remmen er så gennemført og selve designet på uret, virker lidt sparet, jeg mangler min sekunder på urets forside da jeg også har brugt det under min undervisning, men skal du bruge et ur, som er nemt at gå til, der måler det du skal bruge, så for du et godt ur for pengene, det er fint til en nybegynder som ikke har behov for at måle så meget andet end sin puls, tid, distance og kalorier.

Remmen ville være nemmere at rense hvis ikke der var riller hvor skidt og sved kan sætte sig og skærmbilledet syntes jeg de har sparet lidt på, men det fungere rigtig fint til en nybegynder, det er meget nemt og overskueligt at forstå og indstille. Det har en rigtig god pris til den almindelige motionist.

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags shopping på Ellos