Garmin Forerunner 35

Superfoodies

img_1049

Alle mine morgener måtte godt starte sådan her, jeg kan godt lide SuperFoodies fokus på sundhed, faktisk er det startet af en personlig træner som manglede nogle gode økologiske produkter.

Jeg er allergisk overfor gluten og har intolerance overfor laktose, det hænger tit sammen og desværre er der ikke mange produkter på markedet der har forstået det tit hænger sammen. Mange glutenfri produkter er fyldt med sukker eller kunstige sødemidler og konserveringsmidler, men hos SuperFoodies bruger de det naturlige sukker fra bær og der er ingen kunstige tilsætningstoffer, sukker eller soja.

img_1059

Jeg spurgte om deres kvalitets kontrol og de fortalte at de bruger enormt store ressourcer og da produkterne er certificeret økologiske skal de overholde betsemte standarder.

Produkterne bliver tørret ved lave temperature og de siger der er ingen hemmeligheder i hvordan eller hvor produkterne kommer fra de tror på ærlige bæredygtige og etiske leverandører og derfor rejser de også jævnligt afsted for at opretholde en høj standard mellem dem og deres samarbejdspartnere.

img_1056img_1066

 

 

 

 

 

 

Vi fik mulighed for at smage deres udvalg og spørge om deres produkter og fordi jeg heller ikke kan tåle havregryn var der lidt begrænsede muligheder, men der kommer et produkt lige om lidt som er til dem der heller ikke kan tåle havre som mig (og nej selvom det er glutenfrit kan jeg ikke tåle det) det er også havre jeg er intolerant overfor.

Heldigvis findes der mange alternativer og lige om lidt også fra Superfoodies.

img_1060

Tak til PurePharma for at lægge lokaler til og mere om mit samarbejde med dem følger.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garmin Forerunner 35