Superfoodies

Grøn Te

Drikker du mest Te eller kaffe ? Du har nok hørt det før, men Grøn Te er altså meget sundt og derfor bør du overveje at springe hveranden kop kaffe over til fordel for den grønne te, hvis du altså har et stort kaffe forbrug.

fullsizerender-4

Grøn te er et ældgammelt lægemiddel i Asien, som oprindelig blev brugt til at helbrede mange forskellige sygdomme.

I dag findes en lang række af studier og undersøgelser fra bl.a. USA, Storbritanien og Japan, der alle konkluderer, at den grønne te har helbredsbevarende effekter og mange studier viser at den sammen med motion og sund kost, kan være forebygger til alvorlige sygdomme.

Teen indeholder store mængder antioxidanter, C og E vitamin, som bekæmper en af årsagerne til sygdomme.

Udover de mange sundhedsfordele så skulle den grønne the også hjælpe mod vægttab, en undersøgelse fra Geneve har vist at ca. 5 kopper af den grønne te om dagen kan øge dit stofskifte med ca 4%, men det er forudsat du stadig holder en sund kost og motionere, der er ingen quick fix.

fullsizerender-5

Mine favoritter er:

Jasmin perler http://tante-t.dk/jasmin-perler-oko

Grøn kvæde fra enten Tante T http://tante-t.dk/gron-kvaede-oko eller Sing´s Tehus http://singtehus.dk/shop/aroma-te/groen-sencha-med-aeble-og-kvaede/

Matcha http://byoh.dk

Jeg drikker meget sjældent kaffe, jeg kan godt lide duften, men jeg bryder mig ikke om smagen og der er ikke de samme sundhedfremmende effekter som ved grøn the, som jeg syntes smager rigtig godt, hvis den laves rigtigt.

Ved Jasmin perlerne som på billedet bruger jeg 4-5 perler til en almindelig kop og lader den trække 3 minutter og så genbruger jeg de samme 4-5 stk. resten af dagen.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superfoodies