Pull ups progressioner

Brunch hele dagen

img_1967-jpg

I torsdags var jeg til en hyggelig brunch hos Social Foodies https://www.socialfoodies.dk/vision jeg vidste godt det er en virksomhed som tænker bæredygtighed, men jeg var faktisk slet ikke klar over hvor stort deres engagement er i hele værdikæden. Thor som ejer konceptet, fortalte at han hellere vil have “Value for many end Value for Money” og det er sindssygt sejt, de bruger tid på at lære bønderne omkring økologisk landbrug, hjælper dem med at afsætte produkterne og for dem til at indse vigtigheden af deres børn kommer i skole.

Der er et kæmpe ansvar og det drejer sig ikke for Thor om at eje jorden, men kun omkring at lære fra sig, så han for gode produkter han kan sælge videre til os i Danmark og på den måde skærer han også en masse mellemled over,  så produkterne er til at betale, jeg syntes der er noget fantastisk i at vi støtter familier i Afrika ved at vælge produkter fra Social Foodies.

100gristedekakaoboennerm-moerkchokolade-45dkk-id34357

Deres nyeste koncept er de vil servere en tallerken hele dagen, vi talte om hvordan de kan bruge deres egne afgrøder på deres platte og udvikle nye produkter som en chiagrød på mandelmælk eller en cashew nødde yoghurt og serverer frugten som kommer fra deres bønder oven på både grød og yoghurt. Jeg er jo laktose og gluten intolerant så mit ønske er der er mulighed for at imødekomme særlige behov og jeg tror vores input kommer til at give et anderledes måltid, som man egentlig kan spise hele dagen, både om morgenen, til frokost og som en snack tallerken.

Jeg er meget spændt på at se hvad det ender med i sidste ende og jeg syntes helt sikkert du kære læser skal overveje hvor du køber dine flødeboller, chokolade og nødder, næste gang, jeg er vild med tanken om en müslibar giver en hel familie et måltid mad og de smager himmelsk.

//JoannaScharlett//

60gramoekomuslibarm-71moerkchokolade-20dkk-id19736

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pull ups progressioner