DIY fugt maske

Nye adidas Supernova

sko

Jeg har levet i mine nye Supernova siden i lørdags, jeg har ikke løbet i dem endnu, men jeg har haft en sjov bytur i dem og så har de siddet på min fod i min vågne tid hele ugen til mine undervisninger.

Jeg syntes de er vildt fede at gå rundt i og grunden til jeg ikke har løbet i dem endnu, er fordi jeg ikke vil gøre dem beskidte ha ha.. Men jeg skal nok give mit eget bud på hvordan de føles at løbe i, men indtil jeg selv har et bud, har Sportsmaster lavet en anmeldelse, se linket.

https://www.facebook.com/vildmedloeb/videos/1853914204819980/

Jeg har løbet i mange forskellige adidas løbesko og indtil videre er jeg stadig vild med mine Energy Boost og i det hele taget har jeg været glad for boost materialet, som giver god fremdrift, fordi den har bedre energi returnering og som vejret skifter er der en god tilpasning i continental sålerne, som er utrolig slidstærke.

Hvis ikke du allerede har et par løbesko, så er det nu du har en god mulighed for at investere i et par og join mig i verdens hyggeligste løbeklub. https://www.facebook.com/groups/adidasrunnerscopenhagen/

15380329_10157826826510223_818307029708571781_n

Vi løber hver Tirsdag – Social Tuesday og Torsdag – Triple Thursday kl.18-19 fra Cafe Lulu, tjek link for adresse. http://www.adidas.dk/adidasrunners/da_DK/events/copenhagen Tirsdag er et socialt løb hvor vi løber mellem 6-9 K i mange forskellige pacegrupper og Torsdag skifter i mellem Track training på Østerbro Stadion i forskellige pacegrupper, Hill sprint på forskellige destinationer tæt på vores Hub og hver tredje Torsdag er der Funktionel træning, med Emme og jeg, vi sørger for alle kan være med.

Jeg håber vi ses.

//JoannaScharlett//

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY fugt maske