Nye adidas Supernova

Dating

2016-12-14-17-05-26

I søndags mødtes jeg med min gode ven Ole, vi havde en snak om parforhold, dating og hele det der set up med at være single.

Det blev en ret sjov snak og vi var også lige et kig forbi Ole´s Tinderprofil og en snak om hvorfor mænd kigger efter yngre kvinder, i stedet for jævnaldrende? Jeg har spurgt et par af mine drengevenner og svaret er meget entydigt, kvinder +35 er lidt kedelige (læs: faldet lidt af på den med tøj og krop), de er lidt besværlige (læs: ved hvad de vil), har for meget baggage (læs: børn). Total unfair! Men er vi kvinder egentlig meget bedre selv?

Måske vi på begge sider skal se nærmere på fælles værdier og fælles retning. Ønsker vi det samme, har vi de samme værdier og hvad kommer vi med af erfaring, der kan bidrage til hinandens liv.

Jeg har aftalt med min gode ven Ole at jeg sætter ham på en date med en af mine dejlige veninder og han skal finde en date til mig, det skal nok blive endnu et sjovt topic.

Hvad er dine erfaringer med dating?

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye adidas Supernova