Dating

Gluten og Laktosefri jul

2016-11-30-16-47-02-1

Jeg ønsker alle en glædelig 1 juledag, det er virkelig lang tid siden jeg har lavet et indlæg, mest fordi Martin har opsagt vores tidligere net og jeg derfor fandt mig selv i en lejlighed uden netforbindelse, han har heldigvis undskyldt og om et øjeblik så har jeg mit eget. I juledagene er jeg trukket væk fra byen og taget hjem til mine forældre på landet, hvor der er net og tid. Tid til endeligt at poste det her indlæg.

Det var helt tilfældigt min veninde fra løbeklubben og jeg fik talt om de udfordringer jeg har ved højtider og den ene var oplagt at komme ind på, nemlig jul. Det blev til at jeg skulle lave et oplæg til http://maaltid.nu/gluten-og-laktosefri-jul Det har været rigtig sjovt at fortælle om mit tilbehør til jul og det gav mig da lige mulighed for at genopfriske det hele godt 1 måned før vi skulle spise det i går.

Mr. X lånte mig hans fotoudstyr så jeg kunne tage billeder af alt min julemad og jeg er overhovedet ikke trænet til andet end mobiltelefon billeder, men syntes egentlig det blev ret så fint, min største udfordring var at jeg ikke havde et eneste billede af mig selv som ikke har noget med træning at gøre.

Men det blev også fikset og afsted med en fin artikel. Jeg er ikke mad blogger, jeg har bare en særlig måde at leve mit liv på og jeg kan godt lide at spise meget rent. Glutenfrit, laktosefrit og vegansk i de fleste hverdage, det hjælper mig mod min Morbus Bechterew, selvom det ikke er bevist endnu.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating