Single liv

Morgenmad når det skal gå hurtigt

img_2579-jpg

Kender i det når man egentlig vågner tidligt, men så bliver alt for længe i sengen og så alligevel ender med at styrte ud af døren, uden at have spist morgenmad. Heldigvis for mig, så har jeg de bedste morgenmad´s produkter til salg og så nappede jeg lidt morgenmad i mellem mine klienter.

Jeg har skrevet om Superfoodies før og de kan købes online lige her http://www.okologisk-supermarked.dk/shop/superfoodies-2624c1.html produkterne er fra bæredygtige steder og så er alt økologisk, sammensætningen er af produkter jeg umiddelbart selv ville sammensætte.

img_2597-jpg

Her er de lige toppet med mandler og goji bær fra samme mærke.

Der plejer at være ca. 3 portoner i en pose til mig, det skal blandes op med vand og voila, så er der morgenmad.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single liv