Ny dansk film - Underverden

Boghvedegrød til morgenmad

img_2904-jpg

Jeg er ikke kun allergisk overfor gluten men også havregryn, selv de glutenfri af slagsen, så derfor eksperimentere jeg med forskellige muligheder som kan give mig den samme mæthed som havregryn kan og derfor fik jeg købt en pose boghvede flager, det har taget mig virkelig lang tid at bruge posen op, fordi jeg egentlig syntes det smager virkelig kedeligt.

Fordelen ved flagerne er de kan bruges til at bage med og det har jeg gjort flittigt, men hertil morgen var der lige en lille portion tilbage så jeg tænkte nu skal den bruges op.

Heldigvis havde jeg både cacao nibs, hampefrøskaller, goji bær og lidt mandler liggende fra Superfoodies og som ekstra pynt og smag en kiwi som er fyldt med C-vitamin og et æble.

Når jeg koger grøden op tilsætter jeg lidt æggehvide for lidt ekstra protein og så på med smag og pynt, det gør faktisk en kæmpe forskel og grøden bliver meget nemmere at spise.

Jeg tror det er smagen af grøden alene der er mig lidt flad, men med lidt ekstra pynt, blev det en helt festlig morgen.

img_2903-jpg

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny dansk film - Underverden