Boghvedegrød til morgenmad

Beta studios

2017-01-12-12-59-29

I går var jeg til hot barre træning i træningscenteret Welcome det er uden tvivl ikke sidste gang, det var super lækkert i forhold til andre steder, lokalerne er lyse, der er højt til loftet og rent, der er også mulighed for sauna gus, massage og andre behandlinger hos Amazing Space. Jeg var der i forbindelse med lanceringen af det nye feminine og meget cool træningsmærke Beta Studios

 

fullsizerender-2

Jeg er normalt svært at begejstre fordi mit favorit mærke er adidas og jeg kunne ikke drømme om at løbe i noget andet, når det er sagt, så er der stor forskel på at tage til barre træning, yoga, pilates og mine ugentlige løbe ture, derfor varierer min garderobe indenfor træningstøj, så det passer til formålet, ligesom som jeg elsker at drøne rundt i Moshi Moshi på en søndag og tage en Lærke Andersen hættetrøje på til jeans og stilletter.

betastudiosbasicwoolopenbackknitbeige-700dkk-id38995

betastudiosbasicwoolopenbackknitbeige-700dkk-id38996

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bente Tang er grundlæggeren af det nye danske træningsmærke Beta Studios, stilen er nordisk, med lækre basisfarver og for Bente gælder det om at kunne bruge tøjet multifunktionelt, så man kan style et par tights med en lækker uldtrøje og derfor bedre kan integrere sin hverdags garderobe med det lidt sporty look, uden store logoer, neon farver eller fuld spandex.

betastudiosbasicrunnersbomberjacketgrey-1000dkk-id38989

Hot træningen var skøn, det var i et lokale med 37 grader varmt,  men det føltes anderledes end til Bikram fordi luften cirkulere, vi blev undervist af Frida Hallquist, som er tidligere balletdanser. Jeg er vild med den feminine træning og man bliver ligesom korrigeret og for god fokus på sin holdning.  Jeg har tidligere danset et par sæsoner hos Frederikstadens balletskole som desværre er lukket, så jeg kunne godt finde på at starte til barre træning, fordi jeg savner det.

2017-01-12-13-03-11

Hvis man ikke er til yoga eller pilates, er barre træning et vanvittig godt alternativ, i min ideelle verden gik jeg til det hele, sammen med løb og styrketræning.

Tøjet fra Beta Studios kan købes hos Youheshe.com og OZ

//JoannaScharlett//

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boghvedegrød til morgenmad