Hvordan skaber man nye vedholdende vaner?

Træning af hele kroppen med en øvelse

adidas-shoot-250117-retouch-lowres-61

Kettlebell swings er en rigtig god øvelse og helt ærligt er det en af de der øvelser jeg selv har sprunget let og elegant over, fordi den er vanvittig hård. Øvelsen kræver brug af stort set hele kroppen og da Martin præsenterede mig for mit nyeste træningsprogram, var denne gamle kending på planen.

Øvelsen kræver konstant kontrol og opspænding i maven, den arbejder både med de skrå og lige mavemuskler. Det er hele torsoen der kræver stabilitet. Udover fokus på core, så arbejder benene hele vejen fra hælene, til en extension af knæ og hoften, samtidig med ballerne bliver spændt. Det er en øvelse der gør giver benene evnen til at genere kraft, som både er gavnlig i hverdagen, for motionisten og for atleten. Skulderen er også i fokus, sammen med skulderbladende, da det også kræver stabilitet her og opspænd som ved dødløft.

Så for at opsumere en øvelse du skal huske når du træner, så er der fokus på

– Core

– Ben og Baller

– Skulder og ryg

Det her er vigtigt under øvelsen, din kettlebell må ikke komme under knæene, du kan eventuelt stille en anden KB mellem fødderne, så du sikrer at dit swing bliver oppe mellem dine ben og knæ. Husk lige ryg, saml skulderbladende, sørg for din nakke er en forlængelse af ryggen og spænd op i din core.

Udover styrke så lover jeg pulsen ryger hurtigt op.

Gentag evt. 3 x 30 swings i din træningsrutine.

God fornøjelse

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan skaber man nye vedholdende vaner?