Træning af hele kroppen med en øvelse

Mine trænings essentials

img_0068

Faidon sports creme er en creme som jeg er rigtig glad for lige pt., min træningsfrekvens er steget her på det sidste, eftersom jeg har planer om endnu et Marathon.

Jeg har et træningsprogram der byder på en aktivitet hver dag og så er der de dage hvor jeg ikke når at træne, så tager jeg en dobbelt træning, det er ikke noget jeg anbefaler mine kunder, fordi de ikke har trænet i lige så mange år som jeg og derfor er deres krop ikke vant til det. Er man atlet eller super motionist, dvs., man træner på næsten samme niveau som en atlet, så er det en anden sag.

Forrige uge øgede jeg lørdags løbeturen fra 12 km til 15-16 km og derfor er jeg igen oppe på ca. 30 km om ugen, de andre dage går med styrketræning og derfor er mine ben yderst udsat, i de perioder hvor jeg kan mærke de er lidt trætte har jeg gjort brug af tigerbalsam og det virker stadig, jeg har typisk brugt det inden og efter min aktivitet.

Jeg er fortaler for naturlige produkter og blev nysgerrig da jeg hørte om Faidon, fordi den ligesom med tigerbalsam indeholder naturlige ingredienser.

 

Faidon cremen er meget flydende og ikke så kraftig i duften som tigerbalsam, jeg har brugt den før og efter træningen, faktisk primært mit løb.

Fælles for begge er de udvider blodkarrene og øger blodcirkulationen, samt har en kølende og bedøvende virkning.

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning af hele kroppen med en øvelse