Barcelona x adidas

Konkurrence tid

img_3778

Hvorfor drikke kokosvand ? Jeg har smagt meget forskelligt kokosvand og har ærlig talt aldrig kunnet lide det, indtil jeg til en hotyoga time fik den her og underviseren sværgerede til at det var godt for væskebalancen og jeg kunne simpelthen kun give ham ret, det virkede, jeg følte mig lidt friskere og knap så dehydreret.

Kokosvanden fra MyCoco er kalorielet og har en naturlig sødme. Den indeholder mineraler og elektrolytter, som er med til at stabilisere din væskebalance efter din træning, jeg bruger den efter mine løbeture og når jeg har været til hotyoga timer.

Jeg er faktisk blevet lidt afhængig af dem, men det er ikke det værste at have en svaghed overfor.

img_3773

Du har faktisk mulighed for at vinde 4 lækre rawblends (Protein, Vitamin, Balance & Energize) samt en kasse MyCoco med 12 stk.kokosvand til en værdi af 1036 kr.

Hvad skal du gøre deltage?

  1. Følg @organic_human & mycoco_official
  2. Tag 3 venner under billedet
  3. Post et billede af din sundhed med følgende og tag @organic_human & @mycoco_official og #OHMC17

Den heldige vinder bliver fundet d.15.03.2017

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona x adidas