Filippa K soft sport

Bliver jeg nogensinde nogens mor?

2015-08-15 16.39.13

Min kære veninde Cathrine skrev fornyligt om barnløshed og det slog mig faktisk at jeg uden at vide det, måske kunne være i samme bås. Som i ved har Martin og jeg afsluttet vores forhold i sommers og jeg startede da også med at date, tilbage i November, men da det sluttede faldt jeg tilbage i det trygge, nemlig Martin.

Året startede med at Martin var på et træningsophold i Hong Kong, hvilket gjorde det nemmere for mig, ude af øje, ude af sind, men da han kom hjem, begyndte vi at se hinanden hver tirsdag, vi blev tirsdags datere, den eneste dag vi begge havde tidligt fri, hvis man kan kalde 19:00 tidligt, anyway, så vidste vi begge det var en dårlig beslutning og det er da også afsluttet igen, af flere årsager, men den væsentligste, vi ønsker ikke det samme i livet.

Men i den periode Martin og jeg havde vores tirsdags dates, der nåede vi alligevel at være sammen nok gange til at jeg potentielt kunne have risikeret at blive gravid og er det uansvarligt? Helt sikkert! Mest fordi Martin ikke ønsker sig børn og så slog det mig, hvad hvis jeg ikke kan blive gravid.

Jeg gik til lægen i januar og har haft en henvisning til at blive fuldstændig gennemtjekket, men fik ikke taget mig sammen til at blive tjekket.

Efter jeg læste Cathrine´s blog og er blevet 37 år, er jeg blevet enig med mig selv om, nu skal det være. Jeg har fundet en klinik og jeg har skrevet i min kalender at jeg bestiller tid, når jeg er tilbage fra Paris. Der er store følelser forbundet med processen og jeg forholder mig nok først til det hele når jeg står i situationen, men personligt syntes jeg det er modigt af Cathrine at fortælle om og jeg følger trop.

//JoannaScharlett//

   

3 kommentarer

 • Marianne

  Hejsa.
  Bliver lige nødt til at give dig kredit for de fine tanker du får delt og især det m. dating, børn og få endt et langt forhold da jeg helt og særdeles kan sætte mig ind lige de ting, tak fordi du deler. Og du er virkelig sej at du går videre m at få tjekket op omkring børn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joannascharlett

   Tak Marianne, jeg havde faktisk mine betænkeligheder i starten, men jo mere jeg åbner op om de her lidt svære emner, jo bedre respons for jeg, for jeg har faktisk opdaget at der er virkelig mange derude med mange af de samme tanker og de skal på ingen måde føle sig alene. Jeg vil hellere end gerne være talerør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god idé – jeg krydser fingre (: Håber jeg selv skal blive det en dag, når det engang passer ind i min hverdag.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filippa K soft sport