Weekend og halvmarathon i Paris

PAUSE…….!!!

_3182128204_1

 

Jeg har været væk fra bloggen siden jeg kom hjem fra Paris, det har været befriende og overdrevet rart og samtidigt har det stresset mig vanvittig meget. Det har hele tiden været i baghovedet, nu har du ikke postet på IG, du mister dine følgere, skal jeg overhovedet blogge, vlogge etc., er jeg overhovedet inspirerende? Hvem f…. gider at følge mig, jeg er ikke 18, 24 eller 31 år, med en fashionista gemt i maven og en far med mange penge til at fonde mine indkøb af dyrt designer tøj….

Jeg er sku´helt almindelig og så alligevl er jeg det?

Som i ved er jeg blevet 37 år, og blev single i sommers og FUCK, hvor har det været hårdt! Som i Ulideligt! Det har føltes som om mit hjerte blev flået og revet ud af brystkassen på mig, selv i den periode hvor jeg datede Mr.X var det med den vildeste ambivalens…

Martin og jeg har været elendige til at give slip på hinanden. Da vi var kærester var han dårlig til at ringe og skrive, faktisk så hørte jeg aldrig fra ham når han var sammen med børnene, som jeg nærmest ikke har set siden vi gik fra hinanden i 2014. Men efter jeg fortalte at jeg havde mødt Lasse, begyndte Martin at give mig mere opmærksomhed og her i lørdags ringede han på en børneweekend, bare fordi han ville høre om jeg var ok….. HVAD FANDEN! Som udgangspunkt så er det jo meget sødt, MEN, han valgte mig fra efter 6 år sammen, han vil ikke have børn, forpligtelser, forventninger, en kæreste…..

Hvorfor så ringe til mig, når han ved jeg er sammen med Lasse?

Er det bare mig, eller er det ikke pisse tarveligt?

 

Det har været et helvede at gennemgå det her brud, der har været mange timer med selvhjælpsbøger, audiotapes og en psykolog, så i tirsdags sagde jeg til ham, hvis han havde skiftet mening så var det nu han måtte melde ud nu. (ikke at det havde ændret på hvor jeg er). Han kiggede på mig og sagde: “du er dejlig, du er perfekt, der findes kun dig, din krop er guddommelig og vi passer i teorien godt sammen, men jeg vil stadig ikke have børn” “jeg vil slet ikke have en kæreste”. Han indrømmede det var ambivalent for ham at jeg så en anden, for selvom han ikke vil det samme som mig, vil han heller ikke have der er en anden i mit liv og det kan jeg sagtens genkende, for sådan har jeg det i princippet også med ham.

Men det er også en del af det her med at give slip og da jeg så fik fortalt at han render rundt og siger det samme til piger der er unge nok til at han kunne være deres far, som han siger til mig, mistede jeg sku´tråden…. HOLD KÆFT, hvor blev jeg skuffet og sur, mest fordi jeg føler mig manipuleret med, jeg tilgiver det og ja ja det er bare fordi han også er såret og alt det der, jeg er helt med, men det er slut nu! Jeg er Done!

Og så slog det mig, eller faktisk blev det ansporet af min gode ven Toke, jeg er autentisk, skør og finurlig på min helt egen måde, min stil er i øst og vest, hvilket er ok, for jeg er ikke fashion blogger ha ha.. Hey, jeg er sku egentlig en meget sød og en cool person, så jeg besluttede mig for, jeg er sku´da spændende nok… PAUSEN er slut, jeg er tilbage og nu også med en YouTube kanal

https://www.youtube.com/channel/UCnVmEPy6OeilGhrlWgdsQAw

Hvad kunne du tænke dig at se og høre mere om?

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend og halvmarathon i Paris