PAUSE.......!!!

Weekend i Stockholm med adidas Runners Nordic

img_4581

Jeg har haft en virkelig god weekend, først og fremmest sammen med mine med Captain´s Emme, Mathilde og Frede. Vi fungerer virkelig godt sammen som et team, med hver vores unikke personlighed som fælles udgør et solidt og godt fundament for AR Cph.

Turen har naturligvis handlet om løb, men også om meget mere end det..  For vi er en “lille familie” i vores AR løbeklub, selvom vi er spredt udover hele Europa. Weekenden handlede om det Skandinaviske team og hvordan vi kan supporte hinanden. Norge, Sverige og Danmark.

fullsizerender-1

Jeg har helt ærligt ikke altid brudt mig om løb, eller jeg syntes det var sjovt at løbe fra de andre i folkeskolen som barn, hvor jeg var en af de bedste på små korte distancer (400 meter) Men som voksen.. der syntes jeg det var røvsygt!

Jeg var med til et par kvindeløb omkring midt 20’erne og var bedre end min veninde som i dag er den vildeste løber, med Marathon tider på 3:20… Løb fangede mig ikke rigtig før sommeren 2014 hvor Martin og jeg havde pause.

Det gav mig rigtig meget energi og når jeg løb blev hovedet ligesom tømt, det var små kortere ture på 6-7 K på 34 minutter, ikke noget vildt, men det gav mig fokus på noget andet, end hvor følelsesmæssig elendigt jeg havde det. Jeg fandt ud af de hos Marathon sport havde en løbeklub og startede med at løbe hos dem, hos en dygtig løber der hed Mads…. da det blev vinter røg jeg lidt fra, men så..

I foråret 2015 var jeg med til et løbe event sammen med 9PR og Adidas, det var deres tredje løb med en samling af 15 piger og jeg syntes det var mega sjovt at være med… og blev inviteret med hver gang derefter.. jeg var medium god og accepterede bare det faktum, for jeg hyggede mig heeelt vildt!

Vi løb sammen ca. 1 x om måneden, et socialt løb på 7-8 K og det vi havde sammen gav mig lyst til at udforske løb lidt mere. I efteråret 2015 løb jeg min første halvmarathon og året efter åbnede vores hub i København for alle og jeg løb mit første Marathon.

img_4592

Den glæde jeg har opnået med løb håber jeg vi kan give videre til alle der joiner os i hub’en. Og på en weekend som den vi lige har haft, bliver jeg bare bekræftet i løb er meget mere end en ego sport, det er dine venner fra alle steder i verden.

Det er selvfølgelig meget individuelt hvad der gør du forelsker dig i løb, men der er ingen tvivl om for mig handler det om fælleskabet først og derefter den frihed jeg føler og opnår ved løb.

Vil du være med så meld dig ind på siden her:

http://www.adidas.dk/adidasrunners/da_DK/

Jeg håber vi ses.

//JoannaScharlett//

Se videoen fra vores løb i september lige her på min YouTube kanal

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAUSE.......!!!