Weekend i Stockholm med adidas Runners Nordic

Livet som selvstændig

unknown-3

Er skide hårdt! Når det er sagt, så er jeg virkelig glad for at være det, selvom der er overdrevet mange ting der skal tages stilling til.

– Hvor skal jeg sidde? (hjemme er svært, siger det bare)

– Hvordan ordner jeg mit regnskab?

– Kontortid?

– Marketing?

– Salg?

Når man starter for sig selv, er det vigtigt at have en god strategi for ens hverdag, for det er nemt at lave de ting man brænder for, jeg opdagede selv, ved at have mit eget Gym, så var der en kedelig fætter der hed DRIFT og det lyder måske simpelt, men jeg syntes på ingen måde, opvask, rengøring eller indkøb af toiletpapir etc. er synderligt sindsoprivende.

Udover det fandt jeg ud af hvor svært det er at koncentrere sig når man sidder derhjemme og hvor nemt det er at lave overspringshandlinger og hun er altså en virkelig tiltrækkende sild ha ha…

unknown-2

Jeg fik den geniale ide at sidde i et kontorfælleskab og ide´en er genial, hvis man altså har råd og det økonomisk kan svare sig at sidde der i stedet for på en cafe, for mig kunne det faktisk ikke svare sig. Er VILD med de mennesker der sidder i Tinnitus hver og en af dem, desværre er økonomien bare ikke til det.

Heldigvis har jeg min lokale Emmeryes og Bloggers Delights fælleskontor, som jeg uden tvivl kommer til at bruge rigtig meget og måske jeg for et stærkere netværk med de andre, for nu kender jeg mig selv godt nok til, jeg kan ikke sidde derhjemme.

Mit regnskab har jeg en bogholder og revisor til det er meget heldigt for det syntes jeg er søvndyssende kedeligt! Faktisk laver jeg selv faktura og meget kan klares i både E-conimics og Excel ark, så overleverer jeg til min bogholder som leverer til revisoren, så holder jeg det økonomisk.

Kontortid har jeg aftalt med mig selv er mellem 9-16, såfremt der er kunder, dem har jeg faktisk valgt at have mandag, onsdag og fredag, så har jeg 2 dages fuld kontortid og det er der faktisk mere af end man lige skulle tro, for jeg står selv for marketing og salg. Det tager ca. 2 timer at filme en YouTube video og så tager det ca. 2 timer at klippe den sammen og så skal der lidt finjustering til, så er der gået en halv dag.

images-1

Der er mange der undervurderer hvor meget arbejde der er i at være selvstændig, jeg er på min IG flere gange om dagen, mine kunder skriver hele døgnet og jeg har samtidig bloggen, events, adidas hver tirsdag, torsdag og lørdag, samt mine venner og veninder jeg gerne vil nå at se… så timerne forsvinder hurtigt.

Jeg tjener LANGT fra hvad jeg gjorde dengang, jeg havde mit Export Manager job hos Rützou og jeg arbejder 1000 x mere, til gengæld er jeg passioneret omkring det jeg laver og det betyder mere for mig.

Så inden du beslutter dig så overvej hvorfor du gør det, for det kræver virkelig meget arbejde.

//JoannaScharlett//

unknown-4

   

2 kommentarer

 • Rigtig godt indlæg. Tror rigtig mange undervurdere hvor meget det kræver at være selvstændig. Begge mine forældre er selvstændige og jeg arbejde i min mor og stedfars virksomhed. Det er på ingen måder et 37 timers arbejde, men de blod, sved og tåre der høre med er det værd når det er noget man brænder for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joannascharlett

   Dejligt du kan lide indlægget Louise og det er nemlig rigtig når man brænder for det man laver, så giver det hele mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i Stockholm med adidas Runners Nordic