Livet som selvstændig

Morgenmad

img_4894-jpg

Min morgenmad er lidt forskellig, nogle morgener har jeg god tid og så gør jeg mig umage, som med denne morgenskål, den er fyldt med næring, normalt går jeg overhovedet ikke op i at tælle kalorier, jeg syntes det er lidt noget pjat, fordi jeg syntes det drejer sig om at bruge sin sunde fornuft og det er lidt logik, når det gælder om at holde sig sund, men fordi jeg spiser meget plantebaseret er det meget sjovt at se hvor meget protein der rent faktisk er i sådan en morgenskål som den her. Jeg var propmæt og var først sulten henad eftermiddagen.

Næringsfordeling:

Kalorier 427 kcal.

Protein 16 gram

Kulhydrater 31 gram (hvoraf 22 gram blev fordelt på følgende)

-Fibre 9 gram

-Naturligt sukker 13

Fedt 25 gram (med følgende fordeling)

-Mættet fedt 3 gram

-Umættet 11 gram

Desuden er skålen fyldt med vitaminer og mineraler.

img_4893-jpg

Her er ingredienserne: (til 1 pers.)

Alt er naturligvis økologisk og det er købt i Irma

13 gram Frisk spinat

5 gram Cashewnøddesmør

25 gram Banan (1/4 banan)

25 gram Avocado (1/4 avocado)

30 gram Frossen Broccolli

1 dl. Quinoa mælk (jeg har købt den uden smag)

1 dl. vand

1 Spsk. Hampeprotein (normalt bruger jeg PurePharma, men chokoladesmag er ikke så godt her)

1 Scoop PurePharma Greens (jeg foretrækker den uden smag, da jeg ikke bryder mig om stevia)

Blend det hele sammen og kom det hele i en skål, evt. tilsæt mere eller mindre væske, min topping blev en blanding af det jeg havde i mine skabe.

10 gram Goji bær 

10 gram Cashew nødder

10 gram Pekan nødder

10 gram Kokoschips

20 gram Blåbær

5 gram Æbletern

3 gram Chia frø

Det kommer naturligvis an på smagsløg og jeg er vokset op uden alt for meget sukker, hvis du ønsker den sødere så vil jeg foreslå at søde din bowl med en daddel. Greenies fra PurePharma indeholder lidt ekstra antioxidanter, vitaminer og mineraler fra både kål, spinat og persille.

GIv mig gerne feedback hvis du bruger opskriften.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som selvstændig