Tanker fra en togtur i lørdags

Mandags tanker

img_5034-jpg

Bortset fra mine ømme lår så vågnede jeg vildt tidligt af mig selv og følte mig faktisk rimelig frisk og udhvilet, selvom jeg først var faldet i søvn lidt i midnat.

Min mandag er tit fyldt med en masse opfølgning (mails), praktisk mandag og sådan er det nok for de fleste. Jeg havde aftalt at tage en morgen The / Kaffe med min veninde Aslaug som har påskeferie. Det var simpelthen så dejligt at se hende, efter vi begge arbejder lidt forskudt af hinanden og Aslaug er blevet Mor, så er det ikke så tit vi for set hinanden, det skønne er dog når vi endelig finder tid, så er det som om det overhovedet ikke er en måned eller mere siden og det er så prisværdigt at have veninder der bare nemt glider ind og ud af ens liv på trods af længere afbrydelser.

Inden jeg mødtes med Aslaug havde jeg fået en sms fra Lasse, faktisk havde jeg ventet på at få en opringning, men sådan gik det ikke… Jeg læste ikke beskeden, i stedet satte jeg mig på cafeen og fandt computeren frem, for at ignorere beskeden der bare lå klar til at blive læst. Kender i det, når man måske godt ved at det der står i beskeden, er et svar man ikke har lyst til at læse ? Ha ha.. jeg legede struds,,

fullsizerender

Aslaug kom og vi fik sludret og catchet up…. Og så kom det uundgåelige spørgsmål, hvad med dig og Lasse. Vi har jo set hinanden faktisk godt og vel siden slutningen af Januar hvor vi tog ud og fik en kaffe, som endte med vi var sammen i Februar og så igen i Marts og senest i onsdags. Vi havde aftalt at se tiden an for Lasse bor i Aalborg og jeg bor i København.

Det har egentlig været fint for jeg har også haft et kæmpe efterslæb med Martin, så syntes det var fint at tage det stille og roligt, indtil jeg kunne mærke Lasse begyndte at trække sig, han skrev stadig dagligt, men ringede ikke ligeså tit og det fik mig til at blive lidt usikker og med min historie med Martin så blev jeg faktisk lidt nervøs og i stedet for at afværge, tog jeg beslutningen om at skrive til Lasse, faktisk blottede jeg mig og skrev jeg havde behov for at føle mig prioriteret og jeg godt kan lide ham. Forinden min besked, havde jeg forsøgt at ringe, men han tog den ikke og jeg havde virkelig et behov for at lette mit hjerte.

Og det resulterede i den her besked jeg på ingen måde havde lyst til at læse…

Heldigvis sad jeg med min veninde, så vi læste den sammen og ganske rigtigt, “du er rigtig sød, jeg syntes du er dejlig, jeg er vild med at være sammen med dig, MEN jeg skal have styr på mig selv” besked…

Jeg kunne mærke skuffelsen og nogle lidt våde øjne komme snigende, men hankede op i mig selv, (det er ikke værd at bruge sin energi eller sine tårer på). Jeg vil ikke bruge flere år på en der ikke kan beslutte sig, (det forhold har jeg ligesom været i før). Jeg fortjener at føle mig prioriteret og have en special someone der rent faktisk har lyst til at være der.

img_5035-jpg

Og, nu tager jeg lige Coach hatten på et øjeblik “jeg skal have styr på mig selv, for at jeg kan være der for en anden” kan anskues på flere måder. Det er vigtigt at spørge sig selv eller personen der kommer med udtalelsen. Er det en afklaret bagage der følger med ? Grunden til mit spørgsmål er, fortiden er et vilkår, den kan ikke ændres, så spørgsmålet er mere om man har bearbejdet og givet slip, så man ikke gentager historien i det nye forhold eller den nye relation.

Det her med at få styr på sig selv, handler om kontrol, hvad er det du eller den anden har behov for at kontrollere ? Er det noget du eller personen selv har indflydelse på ?

Nu tager jeg lige coach hatten af igen og deler min egen personlige mening. Jeg tror på det handler om at udvise sårbarhed, at blotte sig for det nye menneske man møder og det er først når begge vælger at åbne sig og kommunikerer om det der også gør ondt eller det der er svært at der kan opstå noget ægte kærlighed og nej nej, det er ikke første date, det ville være lidt offensivt, men efter et par måneders dating, er det meget naturligt at relationen enten afvikles eller udvikles.

Kærlighed kræver forventningsafstemning, nærvær og naturligvis lyst, men hvis begge parter syntes hinanden er dejlige, hvad er så problemet?

Måske det ikke er et helt slut kapitel med Lasse, måske det er, who knows…

Jeg gik hjem for at arbejde bagefter og må ærlig talt indrømme, jeg ikke helt kunne koncentrere mig, heldigvis har jeg gode veninder der har været med mig på telefonen hertil aften og på trods af jeg har lidt ondt af mig selv har jeg ikke syndet i søde sager og så er der jo en dag i morgen, livet går videre og hvis ikke Lasse er min Mr. Right, så er han stadig derude et sted…

Aftentanker fra en håbløs romantiker.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker fra en togtur i lørdags