Tanker fra en togtur i lørdags

Udsalg hos Boozt

boozt-rabat

Indlægget indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Selvom det stadig er virkelig koldt udenfor, så for jeg lyst til at shoppe når vejret er godt og solen skinner som den gør lige nu og heldigvis er der forårsudsalg hos Boozt

Jeg oplever tit det er lidt svært at finde noget i min str. men jeg fandt de her styles og jeg er specielt vild med blondeundertøjet, det ser så pænt ud under en halvgennemsigtig t-shirt, bluse eller skjorte og jeg er kæmpe fan af Stella McCartney både i det klassiske sorte og det blå sæt.

Ganni t-shirten kan nemt styles med et par jeans og det samme kan toppen fra Rebbeka Minkoff.

Sommerbrune arme og armbånd i guld, er et evindeligt comeback for mig og de bliver hurtigt slidt fordi jeg glemmer at tage dem af når jeg træner.

Og sidst men ikke mindst har jeg en svaghed for silkebukser, det er simpelthen så behageligt at smutte i et par bløde hyggelige bukser og en simpel top, er faktisk bare vild med sommer for alt virker en lille smule mere ukompliceret.

//JoannaScharlett//

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker fra en togtur i lørdags