Udsalg hos Boozt

Kikset fødselsdags “par” middag

imgres-2

I lørdags var jeg til fødselsdagsmiddag på Musling for at fejre min veninde Volinka, det var hendes mand der havde arrangeret en hyggelig lille middag på restauranten. Det var et lille intimt middagsselskab, der var to par jeg ikke kendte, et par jeg kender, værterne naturligvis og så Martin og jeg.

Der er bare lige den her detalje med at Martin og jeg ikke er kærester længere, Mark og Martin har været venner i mange år og jeg har lært Volinka at kende gennem Martin. Da jeg modtog invitationen ringede jeg til Martin for at sikre mig at han var ok med at vi begge deltog.

Vi blev enige om at følges ad som gode venner og det endte naturligvis med at vi sad overfor hinanden hvilket er fint, for vi kan sagtens tale pænt til hinanden, men da Mark gik igang med at præsentere alle, gav han indtryk af vi var et par, under middagen fik vi flere bemærkninger som, “hvor er i søde sammen”, “flot par” og ” i er da det perfekte match”.

Middagen blev ikke mindre kikset da Anne Marie (der sad ved siden af mig) udbrød, hvem er Lasse? Er det en du ser? Hun havde fået øje på min telefon hvor der tikkede en SMS ind, hun har tilsyneladende allerede begyndende ammehjerne.

Og, Ikke nok med det så begyndte parret ved siden af Martin at spørge til hvornår vi havde tænkt os at få børn, da Martin sagde han ikke ville have flere, begyndte manden at sige, “jamen, når først man har en smuk, god kvinde skal man ikke slippe hende”, “i skal da have børn” og konen supplerede med “jeres børn bliver virkelig smukke”

I virkeligheden er bemærkninger som dem ret søde, men når man ikke har været kærester siden i sommers og har haft et efterslæb på alt for lang tid hvor man har været igennem en rutchebane af følelser, så er det virkelig belastende!

Faktisk så har jeg en lille bøn til alle jer der har børn, lad nu være med at antage at alle andre skal gøre som jer, bemærkninger som, “i skal da vist til at igang” eller “burde i ikke tænke over det med børn, vi bliver jo ikke ligefrem yngre” STOP jer selv! Medmindre det er nogle nære venner, så hold jeres mund.

52a7071318f24970a23f9957a079395bI aner faktisk overhovedet ikke om man har forsøgt i flere år, om der som i vores tilfælde har været et brud pga lige præcis det emne etc. Det er vanvittig privat og det er faktisk overhovedet ikke ok. Jeg har aborteret i mit tidligere forhold med Daniel, mere end 1 x og i dag har jeg en alder, hvor jeg ikke aner, om jeg overhovedet når at møde en som jeg kan nå at få børn med. Nogle gange har tanken strejfet mig om min “kvote” ligesom er brugt op. Tænk over det næste gang i sidder til et middags selskab og emnet kommer op.

For mit vedkommende er Martin og jeg et overstået kapitel, vi passer ikke sammen længere. Selvom han stadig syntes jeg er dejlig og jeg i hans øjne er tæt på perfekt, så ændrer det ikke på vi ikke ønsker det samme. Han ikke vil have børn og jeg gerne vil have muligheden. Han vil ikke have forpligtelser eller forventninger, han vil have lov til at gøre præcis som det passer ham, uden at tage hensyn til andre end ham selv og derfor skal vi ikke være sammen.

–  på trods af vores fælles beslutning, er der helt sikkert nogle ting jeg skal arbejde med, i forhold til mig selv, så jeg ikke slæber dårlige vibes ind i min næste relation. Hvis tingene går for hurtigt så risikerer man at påfører den nye relation noget der hører til et andet sted, det kan godt tage tid at finde ind til sig selv, det handler om at være i det, at mærke efter og evt. få hjælp til at få løst de ting man tumler med.

Jeg er stadig optimistisk og tror på tingene løser sig og det her blog indlæg skulle egentlig bare handle om det komiske i at sidde til en par middag og de pinlige situationer der kan komme ud af sådan et selskab.

 

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg hos Boozt