Kikset fødselsdags "par" middag

Biotherm event

004-d16h9376Jeg har fornyeligt været til event med Biotherm og deres relancering af et skønt nyt look og deres fokus på den sunde livsstil som de fleste af os lever efter i dag.

Selve eventet blev afholdt i lufthavnen, hvor mærket har givet deres shop en kærlig makeover, jeg fik en snak omkring min hverdag og en analyse af min hud som tydeligt viste min hud trænger til fugt, hvilket jeg allerede havde på fornemmelsen.

004-d16h8762

En sund livsstil er mange ting og det samme gælder beauty, så det giver mening at Biotherm har det som fokus, faktisk kan du på deres hjemmeside få tips til træning, skønne opskrifter og beauty. I virkeligheden hænger det jo sammen. En smuk hud, bliver bygget med en god mental tilstand, en god kost, fysisk aktivitet og de rigtige produkter til at passe på huden.

Efter vi havde fundet de rigtige produkter til min hud og livsstil, fik jeg en god snak med Umahro og fik et skønt eksemplar af hans bog, som jeg allerede har lavet flere opskrifter fra og det er altid dejligt med god inspiration til nye måder at spise sine grøntsager og lave sunde gode snacks.

En ting jeg glæder mig meget til at mærke effekten af, er den nye natmaske, som er lavet med plankton som kun virker om natten, mere om den, for jeg har tænkt mig at prøve den over en periode på 14 dage for at mærke forskellen, følg med og så kommer der mere omkring Biotherms fokus på sustainability.

//JoannaScharlett//

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kikset fødselsdags "par" middag