Biotherm event

Forpremiere 3 Ting

img_5514

Jeg har i dag været inde og se 3 Ting som har premiere d.18 Maj og bagefter var der mulighed for at tale med Jens Dahl og skuespillerinderne Birgitte Hjort og Lærke Winther, samt skuespiller Jacob Lohmann.

Filmen omhandler den kriminelle Michael som er spillet af Nikolaj Coster Waldau og hans vidneudsagn som foregår på et hotelværelse i København. Jeg er fuldstændig fanget af filmen fra start til slut og syntes det er imponerende filmen formår at fange opmærksomheden og opretholde en spænding, hele vejen igennem.

I fortællingen forsøger jeg selv at samle brikkerne ud fra den information der kun bliver afsløret i små bidder.

Skuespillerne er castet vanvittig godt, man går fra at føle både empati og sympati for den kriminelle og der er en kompleksitet. Jens Dahl er måske mest kendt for Pusher som han bl.a. har været med til at skrive, ved man det på forhånd, så kan man genkende den danske sarkastiske humor der udspiller sig i mellem rollerne. Og samtidig er filmen ikke sammenlignelig, for den har også elementer som man så i Underverden, hvor de stærke dystre scener ikke er klippet væk.

3 Ting er helt sin egen film og jeg kan kun anbefale at se den, jeg kan særligt godt lide at vide hvad instruktøren har tænkt omkring sit budskab og jeg syntes uden tvivl Jens kommer med en virkelig vigtig pointe som han håber vi også tager med os efter at have set filmen.

Jens siger: “Det handler nogen gange om at stoppe op og kigge ind af og spørge sig selv “Hvem er jeg” og finde kernen i sig selv og ikke gå med illusionen om, når jeg har tabt mig bliver jeg et bedre menneske, eller når jeg vinder i lotto så er alt godt.

Det handler jo om at grundkerne værdierne hos os selv føles godt uanset om vi har mange penge på lommen eller ej, så vi ikke forsøger at være en anden, end den vi er”.

Sæt et STORT kryds i kalenderen og se filmen, den har premiere d.18 Maj.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biotherm event