Squash kage

Sunde tarme med Food Pharmacy

Gyldendahl

Gyldendahl

I mandags var jeg så heldig at være inviteret til et arrangement hos Gyldendal, hvor jeg mødte kvinderne bag bogen Food Pharmacy som nu er udkommet på dansk.

Lina og Mia har været veninder i mange år, deres erhvervsmæssige baggrunde er meget forskellige men deres fælles interesse har bragt dem til at drive en blog sammen og efter flere år har de nu skrevet en bog, som handler om sundhed indefra, alt fra tarme, bakterier og antiinflammatorisk mad.

Udover deres egen viden så har de fået understøttet deres bog af forsker og professor Stig Bengmark, som har forsket omkring mad i godt 60 år, han er oprindeligt uddannet kirurg og i 2015 udviklede han probiotika´et Synbiotics.

Tablesettings

Tablesettings

Han lever efter bedste velgående og bruger stadig sin tid på forskning trods en alder af 90 år. Bogen bygger på opskrifter som Stig selv lever efter.

Under selve eventet fik vi et shot som er en antiinflammatorisk lille sund drik som jeg godt kunne finde på at indføre derhjemme.

Gurkemeje shotGurkemeje shot

1 dl. vand

1 spsk. gurkemeje

1/4 tsk. kanel

1 knivspids kryddernellike

1 spsk. æblecidereddike

1 spsk. olivenolie

1 spsk. friskpresset citron

Man skal måske lige vende sig til smagen, men jeg syntes faktisk ikke det er slemt og slet ikke hvis mine tarme bliver mere velfungerende.

Både Stig, Lina og Mia har oplevet folk med kroniske gigtlidelser få det bedre så nu glæder jeg mig til at afprøve bogen, jeg har jo efterhånden haft rygsøjlegigt i 16 år og lægerne ved stadig ikke helt hvad min medicin kan gøre ved kroppen, for der er ikke nok forskning på området og det er jo lidt skræmmende, så jo mere jeg kan gøre selv for at mindske min dosis af Humira (som er en biologisk medicin jeg tager og går til kontrol på hospitalet for.)

Food Pharmacy

Food Pharmacy

Har du selv prøvet at leve antiinflammatorisk? Og oplevede du nogen ændringer?

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash kage