Sunde tarme med Food Pharmacy

Elle Styleawards

ElleStyleAwards2017

ElleStyleAwards2017

Mandag aften skrev min veninde til mig der forresten var 2 VIP billetter til Elle Styleawards så tirsdag handlede mest af alt om at finde det rigtige outfit.

Efter mine klienter så gik turen til Soil Agency hvor søde Sandra lånte mig en skøn kjole fra … og så gik turen til 9PR hvor jeg lånte en virkelig smuk lyserød kjole fra Hanne Bloch, en sej stribet nederdel fra Asos, en smuk body og en pink bluse.

Jeg drønede hjem, tog et hurtigt bad og fandt mine Balenciaga stilletter frem fra skabet.

Efter at have prøvet alt var jeg stadig i tvivl men da min veninde Caro kom var der ingen tvivl. Det blev den lyserøde kjole fra Hanne Bloch med et bælte fra H&M.

Vi ankom omkring kl.20.00 med en time til showstart og fik derfor hilst på nogle af dem jeg kender fra modebranchen.

Omkring 1/2 time efter lød det første ring til at finde vores pladser på Balkonen. Showet startede med et brag i det flotteste dansenummer.

Værtinderne OhLand og Signe Lindqvist gjorde det rigtig godt, faktisk er jeg vild med hvor uhøjtideligt Signe Lindqvist fik showet til at blive og det tror jeg er et meget bevidst valg, faktisk er Cecilie Ingdal mega sej og hun er udover en dygtig forretningskvinde med yderst lækker smag en helt afslappet og cool kvinde, med begge stænger planter solidt på jorden.

Jeg nød aftenen og den fløj afsted. Der er nogle virkelig dygtige og talentfulde mennesker i branchen så syntes det er skønt at hylde dem allesammen.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde tarme med Food Pharmacy