Elle Styleawards

ASOS 20% på alt det næste døgn

Asos

Asos

Efter jeg er stoppet i modebranchen er jeg blevet mega nærig når det gælde tøj, før købte jeg til indkøb og havde mange veninder der også arbejdede i branchen så vi kunne bytte, men efterhånden som vi er blevet ældre er der mange der har fundet jobs andre steder hvor der er lidt bedre forhold med hensyn til pension, barsels ordninger etc.

Så nu shopper jeg lidt mindre og er blevet mere bevidst omkring hvor lang levetid mine items har, hvis det er et par klassiske jeans eller et par sorte stilletter, tidsløse designs så spendere jeg gerne en god slum penge for at have noget der holder i mange år.

Men når det fx gælder en lyserød bluse med frynser eller en blomstret kjole som er super smart lige nu her, så bruger jeg bestemt ikke en formue, der benytter jeg mig gerne af ASOS, Zalando, Zara og H&M som de fleste andre. Jeg forsøger så vidt muligt at tænke over materialet men det kan desværre ikke altid lige lade dig gøre at få bomuld, viskose og chiffon etc. til den lave pris, men så vidt muligt vil jeg gerne undgå den helt u-åndbare billige polyester.

På Asos har jeg fundet de her lækre ting og er vild med de har petite 🙂

Trøjen jeg har på kan fåes her 

//JoannaScharlett//

7413692-1-white 7519824-1-blue 8093065-1-silver

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Styleawards