Grøntsagsbowle som smoothie bowl

Dating anno 2017

Tanker

Det er præcis et år siden Martin og jeg gik fra hinanden, sidste sommer var jeg en skygge af mig selv, det var en vanvittig hård sommer og sidenhen har Martin og jeg været inde og ude af hinandens liv velvidende at vi på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at give helt slip, for at jeg kan få det liv jeg ønsker mig.

Vi har været meget ærlige overfor hinanden og det har helt sikkert været ambivalent for os begge to og specielt da jeg i November datede Mr.X, det varede heller ikke særlig lang tid (3 uger) og sidenhen var der Lasse fra Aalborg, som også blev en kort affære (max. 1 md.).

Martin og jeg er “kommet til” at være sammen occasionally, så det har uden tvivl været et lidt rodet år. Siden Marts har jeg virkelig forsøgt at fokusere på mig selv og min egen retning. Martin og jeg har et rigtig godt og tæt venskabeligt forhold til hinanden. Vi vil nok altid dele noget særligt, vi har delt en kærlighed til hinanden som ingen af os har oplevet før, så lige meget hvad er vi begge taknemmelige for det vi har lært af hinanden og rejsen på 6 år sammen.

For nylig var jeg på date igen og jeg ved ærlig talt ikke hvad det er lige pt. udover det har slået mig at de dates jeg har været på det sidste år, er opstået helt tilfældigt og uden nogen dating app´s som jo ellers er det mest almindelige i dag. Jeg har intet i mod metoden, men jeg har ikke selv følt mig klar til at give det et forsøg. Mr.X mødte jeg i mit lokale fitness center, Lasse via en virksomhed vi begge repræsenterer og den sidste gennem en samarbejdspartner.

Udover de tilfældige dates så har jeg modtaget beskeder på Messenger hvor fyre har inviteret mig ud, fordi vi har nogle fælles bekendte, fordi de har mødt mig til et event eller bare fordi de er kommet forbi min profil. Det lyder måske lidt priviligeret, men faktisk har jeg ikke haft behov for at gøre noget selv for at komme på date.

OG så slog det mig at jeg egentlig ikke har taget ordentlig stilling til hvem jeg vil date eller jo dem der har skrevet har jeg ignoreret. (Sorry!) Et eller andet sted er det jo modigt nok, men på den anden side tænker jeg, det er typen der skriver til 100 piger og ser hvem der bider på.

De 3 fyre jeg har været på date med kunne næsten ikke være mere forskellige og måske er det meget godt at finde ud af det henadvejen men på den anden side så er det jo vigtigt at tage stilling!

Ligesom alt andet i vores liv. Hvis jeg vælger en ny karriere, hvilke kriterier så vigtigst og hvad er mindre væsentligt. Sådan har jeg opdaget det også skal være med mit valg af partner og ja ja det er lidt svære at stille det helt så firkantet op men hvis du kan nikke genkendende, så spørg alligevel dig selv – hvad lægger jeg vægt på. Og HUSK! Det er vigtigt at du føler dig komplet og tilfreds med dit liv, som det er og ser ud i dag, en partner er et bidrag i dit liv og ikke en der skal gøre dig komplet. (giver det mening, det håber jeg) Spørg dig selv.

  • Hvilket liv kunne jeg godt tænke mig
  • Hvilke kriterier søger jeg hos en partner
  • Hvad skal han / hun kunne bidrage med
  • Hvad skal jeg selv bidrage med
  • Hvilken retning er vigtig for mig og hvordan passer min kommende partner i det scenarie

Hvis du er karriere fokuseret på din egen banehalvdel, er det så vigtigt at han også er det? Eller vil du hellere date en der potentielt vil bruge mere tid på evt. børn så du kan gøre karriere? Jeg håber du kan bruge min erfaring og spørgsmål til næste gang du selv står og skal vælge et nyt job eller en kommende forretningspartner eller kæreste, de her spørgsmål kan i teorien bruges på alle de mange valg der kunne opstå i livet.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagsbowle som smoothie bowl