Grøntsagsbowle som smoothie bowl

Dating anno 2017

Tanker

Det er præcis et år siden Martin og jeg gik fra hinanden, sidste sommer var jeg en skygge af mig selv, det var en vanvittig hård sommer og sidenhen har Martin og jeg været inde og ude af hinandens liv velvidende at vi på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at give helt slip, for at jeg kan få det liv jeg ønsker mig.

Siden Marts har jeg virkelig forsøgt at fokusere på mig selv og min egen retning. Martin og jeg har et rigtig godt og tæt venskabeligt forhold til hinanden, vi er begge taknemmelige for det vi har lært af hinanden og rejsen på 4 år sammen.

 

Og så slog det mig når jeg skal igang med at date, så skal jeg foretage mig nogle valg, ud fra den erfaring jeg har, ligesom alt andet i vores liv. Hvis jeg vælger en ny karriere, hvilke kriterier så vigtigst og hvad er mindre væsentligt.

..ja ja det er lidt svære at stille det helt så firkantet op med en kommende partner, men hvis du kan nikke genkendende, så spørg alligevel dig selv – hvad lægger jeg vægt på. Og HUSK! Det er vigtigt at du føler dig komplet og tilfreds med dit liv, som det er og ser ud i dag, en partner er et bidrag i dit liv og ikke en der skal gøre dig komplet. (giver det mening, det håber jeg) Spørg dig selv.

  • Hvilket liv kunne jeg godt tænke mig
  • Hvilke kriterier søger jeg hos en partner
  • Hvad skal han / hun kunne bidrage med
  • Hvad skal jeg selv bidrage med
  • Hvilken retning er vigtig for mig og hvordan passer min kommende partner i det scenarie

Hvis du er karriere fokuseret på din egen banehalvdel, er det så vigtigt at han også er det? Eller vil du hellere date en der potentielt vil bruge mere tid på evt. børn så du kan gøre karriere? Jeg håber du kan bruge min erfaring og spørgsmål til næste gang du selv står og skal vælge et nyt job eller en kommende forretningspartner eller kæreste, de her spørgsmål kan i teorien bruges på alle de mange valg der kunne opstå i livet.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagsbowle som smoothie bowl