Dating anno 2017

Roskilde Festival 2017

Joanna's Roskilde outfit

Ok, så er det ved at være tid til Roskilde og i virkeligheden så havde jeg egentlig tænkt at jeg var ved at være for gammel meeeen det er jo meget sjovt, så hvorfor ikke bare go with the flow…!

Og nu skal tøseflokken afsted på Roskilde og det er hvad nogle måske ville kalde luksus udgaven, for vi skal ikke ligge i telt ha ha, det er ikk´lige vores stil, nej vi har mediearmbånd og skal skiftes til at køre.

Hertil morgen har jeg talt med min veninde omkring praktiske outfits og hvis der er noget jeg ikke kan undvære så er det min regnjakke fra Rains (de har mange fine nye modeller og skulle jeg nu have en ny så skule det da være den her)

1486736019-2017_1400x1400

Udover regnjakke og gummistøvler som jo nok desværre bliver nødvendigt på Festivalen, så har vi hver især downloaded app´en og sat et hjerte ud for de kunstnere som vi ønsker at høre, så vi kan se hvem af os der kan følges ad, for det er sjældent man deler samme smag med alle og torsdag ser ud til at blive en virkelig hyggelig fest for mig, Solange, The Xx og min favorit Nicolas Jaar.

Heldigvis er vi to der deler den samme smag i musik så vi har hinanden på trods af regnvejret og så er der et absolut andet produkt som jeg tager med mig som et absolut essentiel, det er altså meget rart når man ikke lige kan få vasket fingre og måske ender med at tisse i en busk. Loccitaine kan købes i Magasin og Matas og så dufter den af lavendel.

En ekstra trøje er også altid godt og helst en som godt kan tåle at blive beskidt og sidste år var jeg forbi mine gode venner hos Mads Nørgaard som havde en god klassisk hættetrøje så den ryger med rundt om taljen i år.

Sidst men ikke mindst så har jeg både kasket og solbriller med i tasken for selvom vejrudsigten siger regn, så ved man jo aldrig helt hvordan vejret bliver ha ha. lige meget hvad så er det bare at tage det hele lidt som det kommer og nyde den gode musik.

God Roskilde Festival til dem der skal afsted og kom og sig Hej hvis i ser mig 🙂

//JoannaScharlett//

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating anno 2017