Kål Chips

Sund på Roskilde Festival

post Roskilde kitLange dage, fest, musik, mindre søvn, alkohol og ingen træning, det er måske ikke ligefrem livsstilen hvis man gerne vil tabe sig eller holde sig sund og slank, men der skal være plads til sjov og ballade, så det handler om at tage nogle gode og måske lidt sundere valg imens man fester. Se min Q&A på Elle her.

Til gengæld så har Roskilde Festival et godt fokus på både økologi og miljøet, med Pinard vin er der udover økologi, tænkt over miljøet, kartonen er nemlig genanvendelig. Festivalen har i mange år sat fokus på bæredygtighed og i år står den også på 90% økologi, hvis du vil være sikker så kig efter mærket. (det er lavet i samarbejde med Fødevarestyrelsen). Ligesom kartonen på vinen er alle tallerkner, bestik og krus på festivalen lavet af bionedbrydelige materialer som majsstivelse, plantefibre og sukkerrør´s affald.

Vin er mere kalorielet end drinks  – så skal man gøre sig et forsøg på at være sund, så vælg vin eller den klassiske vodka danskvand. (det smager bare lidt fesent, efter min mening)

Hos Gro kan du få en lækker Chiagrød og Juice, som er godt at starte dagen på, salater finder du hos Organic Boho og hos Hooked er der lækker seafood. Du kan se de udvalgte steder vi valgte på Elle her.

Hooked seafood

Er du modig på noget nyt, så kan du få melorme, fårekylling og larver, det skulle efter sigende være meget højt på protein og der er mindre CO2 forbrug, men indtil videre springer jeg selv over. Protein mætter og så starter du med nogle gode forudsætninger.

Mine absolut Festivals favoritter er Barburrito (taco´en er glutenfri) det er en god snack og KinKin et godt måltid, som jeg har spist som natmad. (og man behøver ikke spise alle de hvide ris, bare fordi de er der)

Barburrito Cph

Som jeg udtaler på Elle handler det om balance, og det gør det jo i den grad når man skal restituere sin krop, det handler om at få de rigtige mængder, salte, mineraler, fedt og væske på plads, så jo hurtigere man for hydreret sin krop, jo hurtigere er man klar til næste fest.

Fortsat God Festival

//JoannaScharlett//

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kål Chips