Sund på Roskilde Festival

Fallulah fan

Fallulah

Første gang jeg så Fallulah var i Tivoli, jeg havde hørt hendes musik i radioen og blev helt fortryllet da jeg så hende optræde på scenen, hun har udover en helt fantastisk stemme, en helt vildt fed energi, hun hopper og danser rundt på scenen og det bliver bare så levende og afspejler også meget hendes personlighed.

Fallulah er i min verden meget tro mod sig selv og jeg er vild med hun har taget stilling til hvem hun er, hvad hun repræsenterer og hun bliver ved med at ville lære og udvikle hendes selv, som kunstner, som mor, kæreste og veninde.

Kort efter  jeg havde set koncerten med Fallulah, fik jeg en mail fra en pige der gerne ville i form og da hun startede spurgte jeg hvad hun lavede, hun fortalte hun var sangerinde og jeg spurgte i hvilket band, hun kiggede lidt sjovt på mig og sagde “jeg er sangerinde, jeg er ikke i et band” Jeg tænkte ikke videre over det, for det handlede jo om at hun gerne ville træne. Jeg tror der gik 3 træningstimer før jeg fangede at det rent faktisk var Fallulah som jeg trænede.

Ha ha.. det er lidt sjovt som livet fører en sammen på og jeg syntes stadig hun er det skønneste menneske som jeg har mødt, så da jeg opdagede hun spillede på Roskilde, var det første der slog mig, vi, hos Elle (Stephanie, Emilie og jeg) skal da have en Q&A med Fallulah og heldigvis var hun helt klar på at give os det, du kan læse det her.

I dag er sidste dag på Roskilde og jeg er spændt på at høre Ice Cube, faktisk så er det bare pga den nostalagi der følger med og ikke så meget fordi jeg render rundt derhjemme og rapper med he he..

Mere om Ice Cube i morgen… God Festival

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund på Roskilde Festival