Fakta om vand

Dating Guru

Joanna_Scharlett

Joanna_Scharlett

Når jeg kigger på de blogindlæg i bedst kan lide fra mig, så er det dem der handler om dating, parforhold, skøre ting jeg har oplevet etc. alt det der er lidt mere privat. Og faktisk er jeg på ingen måde nogen dating guru, men jeg syntes det er virkelig sjovt at skrive om, så det tænker jeg at få bloggen til at handle mere om.

Det seneste har jeg hørt et par podcast omkring dating livet og “how to get a man” eksperter og det er virkelig underholdende og det giver da også lidt inspiration til bloggen. De fleste af alle de såkaldte eksperter laver nogen ekstreme generaliseringer, hvilket egentlig er lidt fjollet, for mennesker er jo forskellige.

Jeg har ikke forsøgt mig på Happen eller Tinder, for mine dates er kommet tilfældigt og jeg har valgt at være åben, leve mere i nuet og bare tage tingene som de kommer, fordi jeg har en tendens til at ville kontrollere og lige med kærlighed fungere det bedst uden kontrol.

… Så, hvad sker der når man (jeg) slipper alle forventninger og kontrol? De fleste af mine veninder og (mig selv inkl.) har uden tvivl en tendens til at overtænke og have nogen forventninger til hvordan vores kommende partner gerne må se ud, hvordan han skal være og måske allerede have en ide om hvor gammel han er eller lignende og på baggrund af det, fravælger vi (læs, jeg) måske en sød potentiel kæreste. (Derfor mit nye go with the flow mantra)

Og ærlig talt så er jeg jo ikke selv perfekt, jeg datede engang en fyr som syntes mit grin var alt for fjollet og derfor ville han ikke date mig. Come on! Og det fik mig til at tænke over om jeg måske selv satte for høje krav. Min ekskæreste sagde engang at hvis jeg forventede at finde en Supermand så måtte jeg forvente at leve op til kravene på en Superwoman og point taken!. Og hvordan er og ser hun lige ud med en fyr´s øjne? Nu er det altså ikke fordi jeg dater hvem som helst, der er naturligvis stadig en lang række kriterier, but I think you get the point.

Nårh men tilbage til det med de der dating guruer, jeg syntes det er sjovt og tænker at der jo ikke er noget galt med at prøve nogen af rådende af, nu hvor jeg alligevel tager en date i ny og næ. Jeg er hverken en dating guru eller ekspert, men det kan være jeg bliver det ha ha.. Hvad har du selv oplevet og hvis du har en god historie så hit me! Jeg lover at gøre dig anonym, men syntes bestemt vi skal dele erfaringer.

//JoannaScharlett//

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fakta om vand