Dating Guru

Modeuge dag 1

Modeuge dag 1

Jeg skulle til middag med Glossier i går aftes…. But what to wear?! Min dejlige veninde Frederikke Brasch, ringede og huskede mig på at jeg for 1000 år siden havde sagt ja til middag og det stod heldigvis også i min kalender, men hvad pokker skal man lige have på.

Min morgen var booket med Mille (som jeg engang har trænet) og som arbejder for hotelkæden Guldsmeden, mødet gik godt og forhåbentlig er der et kommende samarbejde med Guldsmeden og Peakout, derefter drønede jeg afsted på min cykel, til næste møde, med verdens skønneste veninde og kommende Peakout ambassadør. (Jeg kan ikke afsløre hvem endnu.)

Videre på kontoret lettere stresset over en masse opgaver, samt det faktum at jeg stadig ikke vidste hvad jeg skulle have på til Glossier middagen…..? Ahhh!!

Opgaver løst (eller nogen af dem) og derefter en kaffedate med en anden virkelig skøn veninde som også skal være ambassadør for os hos Peakout yeahhh! Mere info om det en anden dag. Og så endnu engang tilbage på kontoret, fik en stor bunke mails sendt afsted. Done!

Moroccanoil

Afsted på jernhesten til 9PR for lidt pampering med Moroccanoil og måske låne lidt tøj til middag med Glossier som jeg efterhånden glædede mig virkelig meget til, så sejt!

Hos 9PR havde de virkelig sørget for os, der stod et skønt hold stylister, håret blev fixet, neglene blev ordnet og jeg fik lånt et skønt sæt tøj, toppen fra Hanne Bloch, bukserne fra The Cords & Co og sko fra Bianco.

I sidste uge lånte jeg en virkelig fin taske fra Maria la Rosa som brød med pastellerne.

Maria de la rosa

Middagen blev afholdt på Apollo og der går man aldrig galt i byen med serveringen, det er simpelthen så lækkert og alle pigerne til middagen er de sødeste, dejligste og mega powerfulde cool chicks. Er vild med vi hjælper hinanden og der er virkelig plads til alle. Girlpower banden, what’s not to like.

Glossier middag

Til dem der ikke kender Glossier, så er det et Beauty brand som er startet af Emily Weiss faktisk startede det med hendes blog In to the gloss og sidenhen er det blevet til en rimelig stor virksomhed. Emily er virkelig sød og jordnær og det afspejler hendes produkter også, beauty skal være sjovt, legende også selvom du har dine faste rutiner, der er altid nye ting at opdage i hendes produkter og der er en finurlig trang til at det hele godt må være lidt skævt og afspejle din egen personlighed, det uperfekte om man vil og det kan jeg godt lide.

Det passer enormt godt til min tanke omkring livet i det hele taget. Jeg er vildt taknemmelig middagen med Glossier og glæder mig helt vildt til den dag man kan finde produkterne i Danmark.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating Guru