Modeugen dag 2

Teaterliv

Klokkeren

Fredag var jeg simpelthen så træt og tømmermænds ramt he he… og fuldstændig selvforskyldt. Det var egentlig planen at jeg skulle mødes med min veninde Frederikke til Dansk festen efter jeg havde været i teatret med min søster og vores forældre, men da min søster og jeg havde hygget et par timer inden og hun flere gange havde kommenteret at jeg måske skulle overveje en kraftig kaffe og det ikke hjalp, så droppede jeg lidt ide´en om at jeg skulle til fest.

Jeg har altid været vild med dans, musik og teater, da jeg var lille spillede jeg hovedrollen i stort set alle vores teaterstykker der blev afholdt årligt. Jeg gik til klaver og sang, min største drøm var at blive multikunstner. Danser, skuespiller,- og sangerinde.

Da jeg blev teenager blev drømmen lagt en smule på hylden eller jeg begyndte at arbejde på små modelopgaver og senere hen er det blevet til lidt bi roller og reklamefilm, jeg har stadig mine fitness model opgaver og har fornyligt overvejet at gå til castings igen. Da jeg var yngre var der ikke så mange muligheder, for de fleste danske serier og film var præget af meget dansk udseende roller. I dag er der en større mangfoldighed blandt rollerne og derfor er der måske stadig en mulighed… Who knows!

Anyway så var vi i teateret og jeg kan godt anbefale at se forestillingen, det var virkelig et skønt stykke og castingen enormt dygtige og meget tro på historien, scenen var bygget meget levende og med nogle rigtig seje effekter. Det er sjældent jeg har oplevet et publikum der rejser sig og hujer, som var de til en fodboldkamp, (det gjorde jeg ikke) men jeg gav dem en stående klapsalve. Mads M. Nielsen spillede formidabelt godt som den onde kardinal, Vanessa Ibarra var skøn som den forførende Esmeralda og soldaten Frollo aka Christian Lund tror jeg for mange pigehjerter til at banke, men den absolut bedste må være Lars Mølsted som Quasimodo.

Historien Klokkeren fra Notre Dame er enorm samfunds relevant, Esmeralda har godhed i hjertet og ser Quasimodo for noget andet end et monster, den hjemvendte soldat skildrer hvordan soldater kan have det når de kommer hjem efter udsendelse, historien husker en på der skal være plads til alle, ikke bare blandede folkeslag, men også flere samfundsklasser.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeugen dag 2