Teaterliv

Hvad er det egentlig du vil?

Joanna_Scharlett

Efter Rützou nedlagde min stilling som Eksport Manager, sad jeg med en virkelig flad fornemmelse, hva´så nu…! Martin foreslog jeg udnyttede muligheden de 5 måneder (hvor jeg alligevel fik løn) på en uddannelse og et fagligt skifte, så det gjorde jeg og derefter gik det virkelig stærkt!

Pernille Theisbæk var en af mine første klienter (hun er jo om nogen, en indflydelsesrig kvinde). Det har været en vild rejse og jeg åbnede mit eget studio i 2016, kun 1 år efter jeg valgte at gå fuldtid med PT livet, men så gik det op for mig hvor lidt jeg havde lyst til drift og hvor meget jeg savnede at gå på arbejde, tage pænt tøj på, bruge mit intellekt og udvikle mig selv som menneske.

Jeg sad fast!

Jeg lukkede mit studio og gik ned i tid, jeg trak mig.

Martin og jeg var gået fra hinanden samme år. Han har helt sikkert været en stor del af min inspiration, til det sunde liv og jeg er dybt taknemmelig for det jeg har lært. Men det kan også godt blive for meget og det kan meget nemt blive et alt for stort fokus på kontrol, krop (læs udseende) og endnu mere kontrol! Med alle mine intolerancer og min gigt, så skal der være en del kontrol, meeeen alt med måde….!

Sundhed handler om fysisk og mentalt overskud, det er en balance i mellem at være bevidst omkring hvad der er godt og stadig have plads til at gå til en middag og spise en is (eller sorbet for mit vedkommende).

Jeg vil gerne være tro mod mig selv. Det er enormt vigtigt for mig, at jeg ikke mister mig selv og det gjorde jeg uden tvivl i mit forhold sammen med Martin (og det er bestemt ikke hans skyld). Jeg har været så forgabt i ham, at jeg glemte mig selv. Der er flere veninder der har sagt sidenhen, jeg er blevet mig selv og jeg gløder igen. (det må man sku´da kalde et wake up call).

Der er sket en kæmpe indre process hos mig siden vi gik fra hinanden og derfor er det også en anden vej min blog tager, den bliver mere personlig, ærlig og så håber jeg i stadig har lyst til at følge med.

Jeg aner ikke hvad jeg vil og Hey… livet bliver ikke nemmere bare fordi man bliver ældre, der er bare nogle andre issues. Jeg er på vej et godt sted hen og jeg skal nok gøre mit bedste for at inspirere jer på min vej!

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teaterliv