Men hvordan for jeg tid til den der træning?

Lidt ærlighed på bloggen

Stella kjoleI går var jeg forbi min Mentor Susan, hun er den sejeste kvinde jeg kender og det er fantastisk at have en dygtig terapeut der kan sætte tingene i et andet perspektiv og som har værktøjerne i orden, specielt når jeg selv er uddannet som coach og terapeut. Jeg kender værktøjskassen og ved hvordan jeg skal bruge den, men det er ikke så nemt at udføre og bruge de enkelte stykker værktøjer på mig selv.

Nå men her sad jeg så og fik et par åbenbaringer, det ene der slog mig er at jeg selvfølgelig skal stoppe med at låne min eks kærestes bil og han skal ikke stå på døren til min lejlighed. Vi har ikke været kærester i over 1 år, så der er ingen grund til at have den dør åben, for så åbner der sig jo ikke en ny.

Den anden ting er det her med at sige fra og mærke efter hvad der er godt for mig. Onsdag var jeg inviteret til et event hos min veninde og samtidig havde jeg modtaget en invitation til et andet event. Men de piger der havde inviteret mig til deres event, er fornyeligt stoppet med at følge mig på IG, så hvorfor invitere mig til deres event?

Jeg har ærligt talt dyb respekt for det de gør og syntes det er mega sejt, jeg ønsker dem et stort tillykke og det er sku´ikke for at være smålig, men jeg kan ikke se nogen grund til at jeg skal bruge min kostbare tid på nogle mennesker og på et event, hvor de egentlig i virkeligheden ikke gider mig.

Det er fair nok, hvis de syntes min profil er kedelig, nederen eller noget helt tredje, det jeg bare ikke forstår er at vi jo skulle forestille at være kollegaer i branchen og faktisk så har jeg hos den ene siddet i hendes kontorfælleskab. Jeg er måske ikke lige så stor som dem og det er også helt fair de sagde nej, da jeg selv spurgte om de ville “lege” med en mindre blogger og måske se det som en fed udfordring.

Forstået på den måde at det er jo i virkeligheden er “nemt nok” at starte med nogle store bloggere men overfor omverdenen og evt. kommende samarbejdspartnere, tænkte jeg det kunne være fedt for dem at tage en mindre blogger og fremvise et resultat. (Hun startede her, vi har fået hende herhen).

Nårh men det gør ikke noget, jeg føler bare det er lidt ligegyldigt for mig at dukke op til et event hvor jeg ikke føler det er oprigtig værdsat. Og for nyligt blev jeg også vildt skuffet over Lau, som åbenbart også har droppet mig på IG, uden et bip, vi har haft en masse gode stunder sammen i adidas og hun følger stadig alle de andre piger, vi har fornyligt talt meget sammen omkring hendes stofskifte sygdom og jeg har lavet et gratis løbeprogram fordi jeg oprigtigt gerne ville hjælpe en veninde-kollega.

Modeverdenen, fitnessverdenen, bloggerverdenen i det hele taget, brancher med kreative sjæle er nogle svære brancher, der er mange kvinder og divaer, jeg kan selv opføre mig sådan og gjorde det helt sikkert i weekenden overfor en meget sød fyr, som jeg er virkelig glad for og som jeg helt sikkert har skræmt væk. (men det er et indlæg for sig).

Det slog mig bare efter en hyggelig snak med et par piger onsdag aften og efter min aften med Susan i går, at jeg ved at mine rigtige veninder og branche – veninde – kollegaer, er dem der ligesom jeg selv, forstår vigtigheden af at være ægte, jeg vil gerne være transparent (uden at være ondskabsfuld), vi skal være der for hinanden og supporte hinanden. Vi står stærkere og bedre, hvis vi løfter hinanden, i stedet for at have rundsave på albuerne.

Min gode veninde Anne sagde til mig, “din IG er fin nok og jeg er vild med dine løbebilleder og dem hvor du ser sød ud, (du ligner en man godt gider at hænge ud med) men din mad er virkelig nederen, dine portioner er alt for små, det gider man da ikke se… jeg gider ihverfald ikk” Jeg elsker hende for at være ærlig, give mig en god konstruktiv feedback og det er lige præcis min pointe i det her indlæg.

Vær sød, behandl andre som du selv vil behandles, lyt efter hvad og hvem der er gode for dig, lyt til din mavefornemmelse, det er meningen vi skal blive glade i hinandens selskab, ikke få det nederen med os selv og hvis andre gør det ved dig, så stop med at følge med, stop med at bruge tid på negativ energi og fokuser på de andre søde, dejlige mennesker i dit liv.

//JoannaScharlett//

   

2 kommentarer

 • ANNE

  Jeg forstår ikke, hvordan du kan blive stødt af at blive unfollowed på Instagram? Din insta er jo baseret på din træning, hvilket er helt fint og spændende for folk, der træner eller mangler inspiration og motivation til det. Men for folk, der ikke synes, det er det mindste interessant at se mennesker i lycra lave mavebøjninger og knæløft, er det simpelthen som at se maling tørre at følge dig på Instagram. Men derfor kan man jo godt både synes godt om dig og ønske dig masser af succes med det, du brænder for. Hvordan kan du tro, at det ene udelukker det andet?

  Jeg forstår heller ikke, at du tror, du kan hægte dig på etablerede bloggere på den måde. Du må jo ud og skabe dig dit eget navn, din egen succes, ligesom de andre damer har gjort det, hvis du vil lege med i dén liga. Et godt råd vil være ikke at komme med den her slags indlæg, hvor du i bund og grund disser dine bloggerkolleger. Det er da i sandhed ikke særlig solidarisk og egentlig temmelig spøjst, når det er solidaritet, du selv efterlyser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joannascharlett

   Kære Anne 🙂 Tak for din kommentar, jeg er ikke enig, men syntes din betragtning er interessant. Bh Joanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men hvordan for jeg tid til den der træning?