Lidt ærlighed på bloggen

Smålig eller modig?

Joanna ScharlettJeg skrev i går et blog indlæg som åbenbart skabte lidt røre i andedammen, nogen syntes jeg er modig, andre syntes jeg er smålig. Jeg syntes selv, jeg gjorde klart at jeg ikke var ude på at gøre nogen noget ondt og det handlede om mine følelser. Bloggen her er min online dagbog, jeg skriver om følelser, skøre ting, private ting, rejser, sportaktiviteter, ting jeg har på hjertet.

Som jeg også skriver, syntes jeg at alle pigerne har og gør det godt, jeg har stor respekt for det de har opnået, også Lau og syntes hendes kærestes “hvad laver du Lau” og hans takeovers er hylende morsomme. Når det er skrevet (endnu engang) så har jeg også respekt for de meninger der måtte komme om mig. Nogen syntes jeg er smålig, på baggrund af mit indlæg og det er ok. Når man udtrykker sig så skal man tåle konstruktiv kritik og personlig kritik, det er alt sammen feedback. (så er det op til en selv at sortere i det).

Det konstruktive kan jeg bruge til noget, som min søde veninde Anne som syntes mine mad billeder er røv syge ha ha.., fordi mine portioner er for små og det jeg spiser er for sundt. Som jeg skriver sætter jeg enormt meget pris på hendes ærlighed. Ligesom jeg i går modtog en besked fra Mette Marie som er ked af, jeg er blevet ked af det og som skriver det ikke er personligt, mig som menneske, men det simpelthen handler om hun for dårlig samvittighed af alt mit fitness. Det er fair nok! Og lidt ærgerligt, fordi jeg gør meget ud af at gøre det nemt for folk at træne med mine videoer og løbeture. Men jeg syntes det er en fin måde at gribe bolden.

Jeg tror man skal være tykhudet i sådan en branche her og det syntes jeg egentlig også, budskabet er i mit sidste post og jeg skriver ligeledes at jeg selv kan være en strid banan. Jeg er sikker på en kvinde som Sara Skarum også for sine hug, for hendes hudløse ærlighed og det må man sku´nok tage med.

Min blog og min insta lever to lidt forskellige liv og jeg er igang med at forene de to bedre, men det tager tid, jeg er ikke all fitness, jeg er også interesseret i kultur, (ballet, kunst, teater, musik), mode, rejser, mad (som andre har lavet) etc. og med mit nye job og min nye selvrealisering, så har jeg opdaget hvor svært det er at få passet det hele (træningen) ind. Og derfor er jeg uden tvivl blevet en endnu større løbe entusiast, (fordi det er nemt) men så elsker jeg surf og i det hele taget aktiviteter. For mig handler træning om sjov og ikke hvordan kroppen ser ud (men det er et andet indlæg). Det jeg prøver at sige er, jeg er en person med mange facetter og det vil jeg også gerne dele og vise.

For at vende tilbage til reaktionerne i går, så var jeg sammen med min veninde og 3 skønne franskmænd, som udstiller på Code Art Fair og vi talte om kunst og ytringsfrihed. Det skønne ved kunst er det handler om udtrykke sig præcis som man lyster uden at pakke tingene ind, som jeg skrev har jeg ikke i sinde at være ondskabsfuld, (og det syntes jeg heller ikke jeg er) men at være transparent. En anden smuk ting ved kunst, er den som ser, kan opfatte tingene meget forskelligt, nogen vil syntes et værk er smukt, mens andre vil syntes det er ganske forfærdeligt.

Sådan vil det nok også altid være med mennesker og jeg vil stadig ytre mine følelser ud fra hvordan jeg oplever dem på mig selv og forsøge at drage coaching værktøjer ind, som i mine mange tidligere post´s og hvor jeg forsøger at blive på egen banehalvdel. Set i bakspejlet, kunne jeg have grebet tingene anderledes an, ja helt sikkert, men følte faktisk jeg havde reachet ud på mange forskellige måder og igen, jeg er heller ikke perfekt selvom jeg er coach med en masse værktøjer.

Må det være de sidste ord i denne omgang.

//JoannaScharlett//

   

2 kommentarer

 • Mo

  Kære J.

  Hvorfor er kommentarer ikke synlige på din blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joannascharlett

   Kære Mo 🙂 Der er ikke rigtig nogen der kommenterer, som sådan, der er flere der har skrevet til mig omkring træningspriser og andre har skrevet direkte til min mail omkring private emner. Bh Joanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt ærlighed på bloggen