Smålig eller modig?

1 års fødselsdag

whyirun-20sept-lowres-55Det er simpelthen så vildt at tænke på vi har 1 års fødselsdag med adidas Runners Copenhagen, da jeg startede den her løbe rejse, havde jeg aldrig drømt om at vi ville være så mange løbe entusiaster som vi er i dag. Jeg løb mit første halvmarathon i september 2015 og lige om lidt løber jeg det igen, med en helt anden målsætning end da jeg startede.

Jeg har oplevet så mange fantastiske ting, gennem min tid med adidas og har fået så mange dejlige bekendtskaber, ikke bare i Danmark, men i hele Europa, faktisk fra hele verdenen. Vi har haft besøg af AR fra Thailand og Dubai, det er så vildt at vi har kunnet samle så mange mennesker på et sted, som alle er begejstrede for at løbe sammen. Vi har været på rejser sammen både i Berlin, Barcelona, Paris og Sverige (Göteborg, Stockholm og Malmø) Om ikke længe går turen sågar også til Athen.

Det er ikke bare en løbeklub, det er et stort fælleskab, venskaber og meget meget mere.

Jeg har haft skader, op- og nedture på min vej, det har været og er vanvittig hårdt somme tider, men det er anstrengelserne værd, når man kan samles og glædes over det vi har skabt.

Mit marathon i sommers vil jeg aldrig være forruden, selv ikke det i Berlin, hvor jeg fik min skade, det har altsammen været lærerigt.

Jeg håber der kommer endnu flere til på trods af vejret byder på lidt hårdere tider, men det kræver bare den rigtige påklædning 🙂

Vi løber igen på torsdag kl.18:00 på Lulu, Ravnsborggade 12, Kbh.N

Måske vi ses?

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smålig eller modig?