1 års fødselsdag

Din IG er som at se maling tørre….

Tøj: Stig P

Tøj: Stig P

Ha ha ha… Jeg kunne næsten ikke lade være med at grine da jeg læste en kommentar fra en læser, som tydeligvis er fan af nogle andre end mig 🙂

Jeg syntes det er skønt der findes nogle virkelig dedikerede fans, selvom hendes mening omkring min instagram er knap så konstruktiv. Jeg tager den på ingen måde personlig og den giver mig på trods af kritikken et smil på læben.

Og til dels kan jeg godt forstå hendes undren, over jeg skriver om nogle kollegaer i branchen, men jeg syntes ikke jeg taler grimt om nogen og anskuer fortsat ikke mine tanker og følelser som noget negativt.

Som i enhver anden branche, søger jeg råd og sparring hos kollegaer, både hos dem der er ældre, yngre, mere populære eller har større erfaring på et givent område, det er sådan den virkelige verden fungerer, så hvorfor skulle den ikke ligeledes virke i blog verdenen? Mig bekendt så har mange brancher inklusiv blogger branchen fungeret sådan længe.

Desuden giver det nu meget mening for mig, at jeg spørger nogle af de damer, jeg havde berøringsflade med (som de nævnte og dem der er hentydet til)

Anyways, så har jeg over to omgange spurgt i nogle lukkede forums som kun har med bloggerne at gøre (så det er ikke noget i læsere ser) uden nogen form for respons. (i gruppen er der nogle der er mindre og større end jeg – blogmæssigt.) Og min umiddelbare tanke er, der eksisterer en ekstrem stor berøringsangst omkring det her med at give feedback.

Det er også noget jeg er blevet opmærksom på efter mine indlæg omkring emnet. Siden hvornår stoppede vi med at sige vores ærlige mening? Er det fordi vi ikke tør? Jeg føler mig enormt priviligeret over den ligefrem ærlighed jeg har imellem mine venner og veninder.

Og jeg er stolt, af jeg tør sige min mening. Jeg fandt og faldt over denne skønne artikel omkring emnet og håber den giver stof til eftertanke og derfor er jeg også helt ok med læseren der syntes jeg er så kedelig som at se maling tørre, så længe jeg ikke selv syntes det ha ha… og heldigvis er der mange der har lyst til at blive inspireret til et par nemme træningsøvelser der ikke behøver et træningscenter, samt meget andet.

//JoannaScharlett//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års fødselsdag