Klar til halvmarathon...

Jeg var en forholdsvis populær nørd!

unknown-5

Min søde veninde Mathilde gav mig en udfordring i går og nogle rigtige gode spørgsmål, i retning af:

 1. “hvad har du lært af din feedback?”
 2.  “hvad har du tænkt dig at ændre?”
 3. “hvilke tanker har du gjort dig?”

Som hun rigtig nok nævnte så er det ikke så svært at bede om konstruktiv kritik, det sværeste er måske at agere på den feedback der er kommet. Nu er der ikke kommet så meget desværre, så jeg tager udgangspunkt i det som jeg har fået.

Og, i første omgang har jeg fjernet alle mad billeder fra min IG, da det tydeligvis ikke er derfor mine læsere eller følgere er med mig og der findes rigtig mange der er langt mere kvalificerede end mig til det med mad, så fremadrettet bliver mine “mad billeder” af steder jeg besøger, så det bliver henvisninger til madsteder i stedet. (og så håber jeg det bliver taget bedre i mod.)

Udover det har jeg tænkt over det her med, at jeg gerne, vil vise hvem jeg er udover fitness delen, min søde veninde Haniel sagde, “hey skat, du er da rimelig fashion” “hvorfor viser du ikke det?” Men der er allerede et hav af fashonistaer og jeg kan på ingen måde følge med på deres niveau (det har jeg simpelthen ikke råd til) og jeg er ikke kendt nok til at få tøjet ha ha… what a girl to do! Men god pointe…. hmmm..

Tanja min hjemvendte skønne veninde, som også er fotograf, er hjemme fra England og hun spurgte mig, som mange gør i øjeblikket, hvad vil du gerne udtrykke, hvad er dine nøgleord og det som bliver ved med at komme frem er:

 •  – Ærlighed, Tranparent, Troværdig.
 •  – Æstetik, Kunst Arkitektur.
 •  – Oplevelser, Rejser, Løb.

Jeg vil gerne fortælle en historie med min IG som er ærlig og give folk inspiration og en optur. Jeg vil gerne gøre lidt oprør mod det perfekte glansbillede, det må gerne være æstetisk, så jeg har lavet et moodboard og det begynder at tage form af noget nyt.

Som barn var jeg en forholdsvis populær nørd, elevrådsformand, hende der øvede sig på diktat, læsehest og fik som regel 10 eller 13 tal´er. (ja, jeg er fra 13 skala tiden, I´m that “old”). Gik til både klaver, sang og dans (desværre kun folkedans, fordi de ikke havde hip hop). Vi var enormt kreative og opfindsomme i min klasse og havde et ret godt sammenhold. Ligesom jeg har med mine løbere hos adidas Runners, vi har et fælleskab og alle er ok, på trods af niveauer.

Det var først som teenager jeg blev opmærksom på mine udenlandske træk og i mange år følte jeg ikke rigtig, at jeg passede ind nogen steder. Jeg forsøgte at passe ind og alligevel fandt jeg mig selv stå i situationer, hvor jeg følte mig helt malplaceret og måske det har været meningen. Det har lært mig noget omkring mig selv og det har givet mig en masse nye tanker omkring hvor jeg er på vej hen.

Jeg vil gerne være talerør for hende der kan relaterer til følelsen af at føle sig malplaceret, hende der egentlig gerne vil gå lidt sine egne vegne, men måske ikke helt tør. Hende der overvejer at lukke sin IG ned fordi hun bliver semi deprimeret og overvejer at lukke sin blog, fordi hun ikke ved hvor der er plads til hende. Og hende der gerne vil være noget andet end et glansbillede.

Så for at komme tilbage til nogle gode spørgsmål, så har det sat skub i nogle tanker jeg allerede var startet på og det har fået mig til at booke min veninde til nogle nye billeder, så der kommer snart et nyt look og en ny struktur.

//JoannaScharlett//

   

2 kommentarer

 • Sophie N

  Jeg er superglad for din blog og synes du lever fint op til dine egne nøgleord. Du skriver varieret og levende og ikke mindst troværdigt, hvilket er et stort plus i SoMe-universet. Jeg er ligeglad med din mad, men ikke med din træning, der inspirerer mig meget. Jeg var heldig at prøve dine torsdagstræninger hos YO, men er desværre flyttet længere ud på Amager og savner det meget. Kan du ikke åbne et center herude? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joannascharlett

   Ha ha 🙂 Tak for din besked og ville ønske vi kunne åbne en masse YO Studio´s æææælsker at undervise der 🙂 Jeg stopper på ingen måde med løb eller træningsvideo´er tværtimod, kommer der bare mere inspiration og snart aktive rejser og spisesteder (så slipper jeg også for at lave maden hi hi.. ) Knus Joanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til halvmarathon...