Tilbageblik på Lyon

Strategisk udfordring blev min opsigelse…

Søndagslooket

Søndagslooket

Jeg havde aldrig forudset at jeg ville lave en strategi for mit nye job, hvor jeg ville analysere mig selv ud af stillingen, men det har jeg gjort. Da jeg startede lød det som en rigtig fed mulighed og jeg tror stadig på produktet, jeg syntes ide´en er rigtig god, desværre er virksomheden bare ikke klar til det jeg kan tilbyde, så selvom det er vemodigt, så måtte jeg i sidste uge sande at et møde med min chef, nok ville ende med at vi måtte stoppe samarbejdet, eller faktisk foreslog min chef at vi konstruere det hele på en anden måde.

Hele ide´en med at stoppe i fitness branchen er i første omgang kommet sig af, at jeg blev træt af kvinder der fokusere på de vil se ud på en bestemt måde. Faktisk syntes jeg det er rigtig ærgerligt at der ikke er mere fokus på sundhed.

For mig handler sundhed om socialt samvær med de mennesker jeg holder af, at bidrage til et fælleskab, mental og fysisk aktivitet, samt ernæring og søvn. Jeg kan nærmest ikke prædike det nok, det handler om at finde balancen i mellem det hele, men det er bestemt ikke kropslig udseende, der skal være den afgørende faktor.

Og derfor glædede jeg mig til at starte mit nye job, hvor værdierne stemte overens med mine egne og det gør de faktisk stadig. Træning skal være sjovt og gerne være et socialt element.

Når man starter i en StartUp virksomhed, så går det hele hurtigt og nogen gange bliver udfaldet som i mit tilfælde. Hvordan skal betale min husleje d. 1. November? Tilbage til PT (personlig træning) en kombi med noget andet. Kan jeg og har jeg overhovedet lyst til et almindeligt fuldtidsjob og i virkeligheden er det realiteten for rigtig mange iværksættere og StartUp´s man ved aldrig helt med sikkerhed, hvor man er om lidt, men man satser hele butikken, hvis man tror på sig selv og sit projekt.

Og ovenpå alt det der er sket, er jeg ikke i tvivl om jeg er dygtig til det jeg kan, branding strategi og udvikling af digital video content, derfor har virksomheden også valgt at hyre mig som konsulent, når de er klar. Udover det vil jeg gerne noget nyt med bloggen, rejser. Aktive rejser og madsteder, det giver vanvittig meget mening for mig, da jeg elsker begge dele. Specielt hvis jeg kan slippe for at lave maden selv ha ha…

Jeg håber i har lyst til at følge med på mine nye eventyr.

//JoannaScharlett//

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på Lyon